Αμερικανοεβραία δημοσιογράφος ισχυρίζεται ότι ο Μπάιντεν στρατολογεί ναζί και τρομοκράτες για να πολεμήσουν στην Ουκρανία!

Must Read

Σοβαρότατες αποκαλύψεις κάνει η συντηρητική, Αμερικανοεβραία δημοσιογράφος, σύμφωνα με τις οποίες η κυβέρνηση Μπάιντεν όχι μόνο στρατολογεί ναζιστές και τρομοκράτες, τους οποίους στέλνει στην Ουκρανία για να πολεμήσουν, αλλά όταν επιστρέφουν, τους δίνει άφεση αμαρτιών ακόμα και για εγκλήματα μίσους!

Η Lara Loomer Ξεκίνησε την συγκεκριμένη έρευνα έπειτα από τις ανατριχιαστικές εικόνες συγκέντρωσης νεοναζί με σβάστικες στην Φλόριντα, στην οποία αποθεώθηκε ο Μπάιντεν, έναντι του Τραμπ, διότι ο αμερικανός πρόεδρος «στέλνει όπλα στην Ουκρανία για να σκοτώνουμε Ρώσους»!

Αυτά έγραψε η Λούμερ στον προσωπικό της λογαριασμό στο X, πρώην Twitter:

Έχω διεξαγάγει έρευνα και πιστεύω ότι για χάρη της Εθνικής Ασφάλειας, του δημόσιου συμφέροντος και τώρα της προσωπικής μου ασφάλειας, πρέπει να δημοσιοποιήσω και να δημοσιεύσω αμέσως όσα αποκάλυψα σχετικά με την ανάμειξη της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών στη στρατολόγηση βίαιων Αμερικανών Ναζί, και εγχώριους τρομοκράτες και μετατρέποντάς τους σε μισθοφόρους και εμπιστευτικούς πληροφοριοδότες στην Ουκρανία για να πολεμήσουν εναντίον των Ρώσων και να σκοτώσουν αμάχους.

Ο επικίνδυνος νεοναζί που ταξίδεψε από την Αμερική στην Ουκρανία

Μετά την επιστροφή τους στις ΗΠΑ, ορισμένοι από αυτούς τους Ναζί διαπράττουν εγκλήματα μίσους και άλλα κακουργήματα στις ΗΠΑ και φαίνεται ότι προστατεύονται από την κυβέρνησή μας από το να εκτίσουν ποινή φυλάκισης, έχουν λάβει αναστολές  και μειωμένο χρόνο κάθειρξης .

Όπως πολλοί από εσάς είδατε, αυτό το Σαββατοκύριακο έγινε μια συγκέντρωση των Ναζί στο Altamonte Springs, στη Florida όπου είδαμε 50 σβάστικες να κυματίζουν από Ναζί που συνδέονται με το “Blood Tribe” και το “Goyim Defense League” (GDL).

Ένας από τους παρευρισκόμενους που κινηματογράφησα σε αυτό το συλλαλητήριο στις 2/9/23 είναι ένας Αμερικανός πολίτης και Ναζί ονόματι Kent “BoneFace” McLellan. Στη συγκέντρωση, χαιρετούσε Χιτλερικά ενώ ούρλιαζε SLAVA UKRAINE (Χαίρε Ουκρανία). Ολόκληρο το σώμα και το πρόσωπό του είναι καλυμμένα με τατουάζ, συμπεριλαμβανομένων πολλών ναζιστικών τατουάζ.

Όπως έχω αποκαλύψει, είναι ένας Ναζί που έχει ταξιδέψει στην Ουκρανία για να πολεμήσει στον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας. Είναι Αμερικανός πολίτης στον οποίο δόθηκε πρόσφατα η ουκρανική υπηκοότητα.

Έχω συντριπτικά στοιχεία ότι οι Ναζί που υποστηρίζονται από την κυβέρνησή μας όχι μόνο έχουν δολοφονήσει αμάχους στο εξωτερικό, αλλά έχουν επίσης εμπλακεί σε εγκλήματα πολέμου. Στην περίπτωση του Kent “BoneFace” McLellan, ο οποίος κατοικεί στη Φλόριντα, είναι ένας Ναζί, ένας εγχώριος τρομοκράτης και ένας βίαιος εγκληματίας που συνελήφθη στη Φλόριντα το 2012 από το FBI. Μπήκε στη λίστα παρακολούθησης τρομοκρατών των ΗΠΑ και, στη συνέχεια, το 2014, στρατολογήθηκε από τη CIA και το Υπουργείο Εξωτερικών φέρεται να τον πλήρωσε για να ταξιδέψει στην Ουκρανία το 2014 για να ενταχθεί στο «Δεξιό Τομέα» και στη συνέχεια στο ναζιστικό τάγμα Azov το 2022 , που δυστυχώς τώρα το χρηματοδοτούν τα δολάρια των φορολογουμένων μας.

Με την επιστροφή του στις ΗΠΑ περίπου το 2022, ανακάλυψα μέσω της έρευνάς μου ότι ο McLellan έλαβε ένα μετάλλιο ανδρείας του αμερικανικού στρατού για τις «υπηρεσίες» του στην Ουκρανία. Η έρευνά μου αποκάλυψε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ανέβασε στις οποίες πόζαρε στην Ουκρανία φορώντας στολή του τάγματος Azov, δίπλα στο νεκρό σώμα ενός αμάχου. Η εικόνα, την οποία έστειλα σε ιατροδικαστή για επαλήθευση, έχει επικυρωθεί.

Γιατί το καθεστώς Τζο Μπάιντεν χρηματοδοτεί ναζιστικά τάγματα θανάτου στην Ουκρανία με δολάρια των φορολογουμένων των ΗΠΑ;

Έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον Kent BoneFace McLellan στη 01:00 χθες το βράδυ, αφού κάποιος διέρρευσε τον προσωπικό μου αριθμό κινητού τηλεφώνου…

Κατά τη διάρκεια του τηλεφωνήματος που είχα με τον McLellan χθες το βράδυ, μου έδωσε ομολογίες για διάφορα εγκλήματα.

Εδώ είναι τα στοιχεία για το τι κάνει η αμερικανική κυβέρνηση στην Ουκρανία. Αυτά είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ.

Έχω την ευθύνη να μοιραστώ με τον κόσμο αυτές τις καταδικαστικές πληροφορίες που αποκάλυψα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This