Σοκ στην Κρήτη: Εργαζόμενη σε καντίνα κατήγγειλε σεξουαλική επίθεση από τον εργοδότη!

Σε σοκ η γυναίκα που κατήγγειλε το αφεντικό της

Must Read

Νέο σοκ και νέα καταγγελία προέκυψε για σεξουαλική επίθεση αυτή την φορά στην Κρήτη και το Ελαφονήσι! Η πρόσφατη καταγγελία νεαρής κοπέλας στα Χανιά έχει κινητοποιήσει ήδη την αστυνομία, που προσπαθεί να ρίξει φως στα όσα έγιναν.

Η γυναίκα που εργαζόταν σε καντίνα περιγράφει λεπτομερώς την σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε! Πιο συγκεκριμένα, κατέθεσε ότι ο εργοδότης της, κατάφερε να την απομονώσει και στην συνέχεια την παρενόχλησε. Η ίδια κατάφερε να ξεφύγει την τελευταία στιγμή, αλλά βρισκόταν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Οταν δε, την είδε ο έτερος υπεύθυνος της επιχείρησης, τής ζήτησε με έντονο ύφος να μην μιλήσει πουθενά. Εκείνη ωστόσο μετέβη στο αστυνομικό τμήμα και πλέον βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα για την σοκαριστική υπόθεση.

Το συμβάν που κατήγγειλε η γυναίκα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 12 Σεπτεμβρίου στην παραλία του Ελαφονησίου, ειδικότερα στην Κίσσαμο στα Χανιά. Οπως κατήγγειλε η κοπέλα, στην διάρκεια της ημέρας μίλησε με έναν από τους υπεύθυνους στην καντίνα προκειμένου να τον ρωτήσει πότε θα λήξει η σύμβασή της, ώστε να προγραμματίσει την άδειά της.

Ο υπεύθυνος, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, τής ζήτησε να τον ακολουθήσει, προκειμένου να δουν μαζί στα αντίστοιχα έγγραφα πότε λήγει η σύμβασή της. Τελικά, όπως ισχυρίζεται η νεαρή, την οδήγησε σε ένα κοντέινερ σε κοντινή απόσταση από την καντίνα και κλείδωσε, βγάζοντας το κλειδί από την πόρτα. «Αρχισε να με ρωτάει πώς πάει η σχέση μου και πως θέλει να μου κάνει προξενιό τον γιο του. Και μου είπε: ”Να σου πω να πας σε ενα μαγαζί να πας να του την πέσεις”».

Στην προσπάθειά της να φύγει από το σημείο, όπως υποστηρίζει, ο υπεύθυνος άρπαξε το χέρι της και το έβαλε στα γεννητικά του όργανα, ενώ έκανε και προσπάθεια να τη φιλήσει. «Του λέω: ”Τι κάνετε” και μου απαντάει, ”Α, δεν θέλεις; Εντάξει μην το πάρεις στα σοβαρά, εμείς στην ηλικία σου αυτά κάναμε κι ό,τι κάτσει. Μην το πάρεις στα σοβαρά και μην το πεις πουθενά”», ανέφερε η εργαζόμενη, φανερά αναστατωμένη και έντρομη για ό,τι της συνέβη. Οπως επισημαίνει η νεαρή, ο άνδρας που την παρενόχλησε δεν είχε δείξει ενοχλητική συμπεριφορά σε άλλες κοπέλες, παρά μόνο άφηνε υπονούμενα προς την ίδια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This