Εξοργιστική καταγγελία: Αύξηση 10 ευρώ στα ΚΤΕΛ Πιερίας μετά την καταστροφική κακοκαιρία!

Τουλάχιστον αστεία η δικαιολογία των αρμοδίων, την ώρα που ο κόσμος έχει ανάγκη στήριξης

Must Read

Το πως ορισμένοι τρίβουν τα χέρια τους για να επωφεληθούν από την καταστροφή, είναι άνω ποταμών. Όπως συμβαίνει με τα ΚΤΕΛ Πιερίας, που προχώρησαν σε αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων!

Η Ελλάδα, λόγω των καταστροφικών πλημμυρών, έχει κοπεί στα δυο και ο κόσμος έχει καταστραφεί και βρήκαν ευκαιρία να αυξήσουν κατά 10 ευρώ την τιμή του εισιτηρίου ΑθήναΚατερίνη. Και έτσι από 34 το εισιτήριο έφτασε τα 44 ευρώ!

Μάλιστα οι αρμόδιοι ισχυρίζονται πως εξαιτίας της πλημμυρισμένης εθνικής, έχει αλλάξει το δρομολόγιο και η απόσταση μεγάλωσε κατά 200 χλμ, οπότε έπρεπε να γίνει η αύξηση.

«Η τιμή ήταν 34 ευρώ, το κάναμε 44», είπε στον Alpha ο υπεύθυνος ΚΤΕΛ Πιερίας, Π. Ερμίδης, προσθέτοντας πως «ο κόσμος δεν έχει πρόβλημα με το εισιτήριο. Ο δρόμος Λάρισας – Κατερίνης είναι κλειστός και αναγκαστικά όλοι πηγαίνουμε από Πάτρα. Το δρομολόγιο είναι Πάτρα, Ιονία οδό, Εγνατία οδό και μετά Κατερίνη. Είναι 300 χλμ περίπου παραπάνω και τρεις ώρες»!

Δεν γνωρίζουμε αν οι αρμόδια των ΚΤΕΛ Κατερίνης προχώρησαν σε κάποιο γκάλοπ και ξέρουν πως ο κόσμος δεν έχει πρόβλημα με την αύξηση στην τιμή του εισιτηρίου (λες και έχει άλλη επιλογή!), αλλά έπρεπε από μόνοι τους να έχουν την ευαισθησία να στηρίξουν τους συμπολίτες μας.

Και να δουν επίσης πως τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ για Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Αλεξανδρούπολη και Γρεβενά παρουσιάζουν μείωση επιβατών κατά 20%, αλλά το εισιτήριο παραμένει το ίδιο και δεν αυξήθηκε.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This