Διαιτητής έσωσε την ζωή ποδοσφαιριστή σε αγώνα Γ’ Εθνικής!

Must Read

Σοκ και παραλίγο τραγωδία στην Βοιωτία!

Ο διαιτητής της Ένωσης Ανατολικής Αττικής, Αργύρης Κατσίνης, που ήταν ο «άρχοντας» του αγώνα ανάμεσα στον Ελλοπιακό και τον Ατρόμητο Πειραιά για την πρεμιέρα στον όμιλο στη Γ’ Εθνική αναδείχθηκε σε ήρωας του αγώνα. Ήταν μόλις στο 3ο μόλις λεπτό του αγώνα, όταν μία διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα μεταξύ του Αχήμαστου και του Γκόγκα είχε ως αποτέλεσμα ο παίκτης των γηπεδούχων να σωριαστεί στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του.

Συγκεκριμένα, ο Αχήμαστος έχασε τις αισθήσεις του πριν κάτω πέσει στο έδαφος, καθώς τού είχε γυρίσει η γλώσσα (στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο). Χωρίς να χάσει καθόλου χρόνο, ο διαιτητής της συνάντησης έβαλε το χέρι στο στόμα του ποδοσφαιριστή και μπόρεσε να τον σώσει, καθώς όπως αναφέρει δεν μπορούσε να πάρει ανάσα, με τη μύτη του να είναι επίσης σπασμένη. Ο ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε από την Βοιωτία στην Αθήνα, οπού νοσηλεύτηκε στο ΚΑΤ, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This