Η Αχτσιόγλου απαντά στις κατηγορίες περί υπονόμευσης Τσίπρα: «Αυτή η αθλιότητα τελειώνει εδώ»

Καλεί τον συνυποψήφιό της για την προεδρία, Στέφανο Κασσελάκη, να καταδικάσει δημόσια «τον πόλεμο λάσπης» σε βάρος της

Must Read

Με τις εσωκομματικές κόντρες ανάμεσα στα δύο αντίπαλα στρατόπεδα να θεριεύουν όσο πλησιάζουμε στην Κυριακή όπου και θα αναδειχτεί ο διάδοχος του Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, η Έφη Αχτσιόγλου, μία εκ των δύο, πλέον, υποψηφίων για την προεδρία του κόμματος, προέβη πριν από λίγη ώρα σε μια οργισμένη ανάρτηση στα social media, απαντώντας σε όλους όσοι την κατηγορούν ότι υπονόμευσε τον παραιτηθέντα επικεφαλής της παράταξης.

Ειδικότερα, η Έφη Αχτσιόγλου διαψεύδει με οργή τις φήμες ότι η ίδια και οι συνεργάτες της υπονόμευσαν τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ καλεί τον συνυποψήφιο της για την προεδρία του  ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, να πάρει θέση για τις προβοκάτσιες που στήνονται σε βάρος της. «Από την πρώτη στιγμή που βγήκα στην πολιτική σκηνή καλούμαι ως γυναίκα να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, ότι δεν είμαι το υποχείριο κάποιου ισχυρού άνδρα, ότι δεν είμαι διακοσμητική, ότι δεν είναι μια ερωτική σχέση που με οδήγησε σε θέση ευθύνης», επισημαίνει αρχικά η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και, συνεχίζοντας, τονίζει πως: «Έμαθα να κλείνω τα αφτιά μου και να κάνω αυτό που ξέρω καλά. Να δουλεύω σκληρά και να μιλάω πολιτικά. Όμως, σήμερα είμαι υποχρεωμένη να απαντήσω. Διότι οι συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον μου διαποτίζουν το εσωτερικό της παράταξης που υπηρετώ. Και μάλιστα μπροστά σε μια κρίσιμη εκλογική διαδικασία. Αυτή τη στιγμή ανάδειξης του νέου προέδρου ή της νέας προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, του κόμματός μου».

«Εδώ και λίγο καιρό εκτοξεύονται συστηματικά και συντονισμένα από μιντιακά και σοσιαλμιντιακά κέντρα, άθλιες συκοφαντίες που εμφανίζουν εμένα και στελέχη που στέκονται στο πλευρό μου ως υπονομευτές του Αλέξη Τσίπρα. Έχω διαβάσει τα πάντα. Αδιανόητα σενάρια επιστημονικής φαντασίας διανθισμένα με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, με υβριστικά επίθετα, ακόμη και κραυγές για προδότες. Αυτή η αθλιότητα τελειώνει εδώ!», τονίζει σε οξύ ύφος.

«Ήμουν ο άνθρωπος που δούλευα μέχρι την τελευταία μέρα δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα με απόλυτη εμπιστοσύνη και αφοσίωση, υλοποιώντας καθημερινά τις πολιτικές μας αποφάσεις, δίχως να παρεκκλίνω, δίχως να δειλιάζω. Το ίδιο και οι άνθρωποι που σήμερα βρίσκονται στο πλευρό μου. Το ξέρετε αυτό. Το ξέρουν και οι συκοφάντες αυτό. Γι΄αυτό είμαι αποφασισμένη να χρησιμοποιήσω όλα τα μέσα που μου δίνει ο νόμος απέναντί τους», ξεκαθαρίζει η Έφη Αχτσιόγλου.

Καταλήγοντας, κάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη να «πάρει θέση για το αυτονόητο. Να καταδικάσει τον πόλεμο λάσπης περί δήθεν υπονομευτών του Αλέξη Τσίπρα».

  • Δείτε το ρεπορτάζ:

 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This