Ξυλοδαρμός μαθητή στο Ρέθυμνο: Τι κρύβεται πίσω από το περιστατικό;

Τι αναφέρει ο διευθυντής του σχολείου

Must Read

Σοκαρισμένη είναι ακόμα η σχολική κοινότητα στο Ρέθυμνο από τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 13χρονου μαθητή από μαθητές μεγαλύτερης τάξης με κάποια παιδιά να φωνάζουν «σκότωσέ τον!» και άλλα να τραβούν σε βίντεο το περιστατικό αδιαφορώντας!

Μιλώντας στο «ΚΡΗΤΗ TV» ο διευθυντής του σχολείου αναφέρει πως το περιστατικό δεν είναι μεμονωμένο και συμβαίνουν και άλλα μικρότερης έντασης, μέρα παρά μέρα.

Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος, οι άγριες συμπλοκές έρχονται μετά από στοιχήματα που βάζουν μεταξύ τους οι μαθητές για το ποιος θα βγει νικητής στη συμπλοκή!

Στον ξυλοδαρμό αναφέρθηκε και ο προπονητής της τοπικής ομάδας, Γιώργος Κωσταράκος ο οποίος ήταν εκείνος που ενημέρωσε και τους γονείς του 13χρονου καθώς δεν τους είχε μιλήσει.

Όπως είπε, σε συζήτηση που είχε ο ίδιος πριν λίγα 24ωρα με τα παιδιά που έσπασαν στο ξύλο τον 13χρονο εμφανίστηκαν μετανιωμένοι.

«Πρέπει κάποια στιγμή να μάθουμε να μη βάζουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί» τονίζει ο κ. Κωσταράκος.

Μάλιστα,όπως λέει, ο ίδιος είναι από ένα χωριό από τους Αρμένους από το οποίο καταγόταν και ο αδικοχαμένος Βαγγέλης Γιακουμάκης.

Δείτε βίντεο:

Δείτε επίσης:

Ξυλοδαρμός μαθητή στο Ρέθυμνο: Γιατί δεν υπήρξε παρέμβαση καθηγητή;

«Σκότωσε τον»! Αποτρόπαιες εικόνες μέσα σε σχολείο – Ξυλοκόπησαν άγρια μαθητή

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This