Η παράσταση του Μορόν, το ρεκόρ του Λάζαρου και Άρης – Παναιτωλικός 3-0

Must Read

Το 3-0 του Άρη με τον Παναιτωλικό είχε δύο βασικά χαρακτηριστικά για τους νικητές:

*Βρήκε τον σκόρερ που αναζητούσε.Ο 29χρονος Ισπανός Λοράν Μορόν, μεταγραφή από τη Λας Πάλμας είναι ο σκόρερ που αναζητούσε. Σημείωσε δύο γκολ, στο 22′ και 55′, οδηγεί την κούρσα στον σχετικό πίνακα με τέσσερα τέρματα και σκορπά ελπίδες για τη συνέχεια.

*Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που έκλεισε το σκορ με γκολ στο 85′ εκτός από την εκτελεστική του δεινότητα που δεν τον εγκαταλείπει έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που έχει σκοράρει και με τις πέντε ισχυρές ομάδες του πρωταθλήματος. Έχει 10 γκολ με τον ΠΑΟΚ, 25 με τον Παναθηναϊκό, 10 με τον Ολυμπιακό, 24 με την ΑΕΚ και το απόγευμα στο «Βικελίδης» σημείωσε το πρώτο του με τον Άρη στην 19η παρουσία του σε αγώνα πρωταθλήματος με τη φανέλα του συλλόγου.

Όσο για τον Παναιτωλικό μετά από πέντε αγωνιστικές , αλλά σε τέσσερις αγώνες παραμένει χωρίς νίκη με 2 βαθμούς.

Κίτρινη: 53′ Πέρες, 85′ Οικονόμου

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Θανάσης Κόλλιας (Ηπείρου), Λάμπρος Διαμάντης (Ηπείρου)
4ος: Φώτης Πολυχρόνης (Πιερίας)
VAR: Κώστας Περράκης (Αθήνας) AVAR: Μιχάλης Νιδριώτης (Αθήνας)

Άρης (Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι, Νταρίντα (87′ Παναγίδης), Βερστράτε (77′ Ζιλ Εμβοντό), Σαμόρα, Σουλεϊμάνοφ (63′ Κάρλσον), Μενέντεζ (76′ Χριστοδουλόπουλος), Μορόν (63′ Πάρντο).

Παναιτωλικός (Σούρερ): Καπίνο, Μαυρίας, Ντουάρτε, Οικονόμου, Σίλβα, Μπαλντασάρα (61′ Ξενιτίδης), Πέρες, Χουάνπι (83′ Μπουζούκης), Σενγκέλια (61′ Σέρχιο Ντίας), Φεντερίκο Ντουάρτε (83′ Λιάβας), Καρέλης (84′ Ζοάο Πέδρο).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This