Σοκ και αηδία για μικρό κορίτσι στον Πύργο: 94χρονος άρχισε να την χαϊδεύει – «Φίλα με»

Πετάχτηκε έντρομη καλώντας σε βοήθεια

Must Read

Ούτε που μπορούσε να φανταστεί την σοκαριστική εξέλιξη, μια 18χρονη στον Πύργο, όταν ένας ηλικιωμένος πήγε και κάθισε δίπλα της, σε παγκάκι.

Η 18χρονη καθόταν στον περίβολο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου, στην κεντρική πλατεία του Πύργου, όταν ένας 94χρονος την πλησίασε και άρχισε να της μιλάει.

Στην αρχή, σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, ο 94χρονος ήταν ευγενικός, ωστόσο στην πορεία άρχισε να παρεκτρέπεται και αφού θώπευσε την 19χρονη, της ζητούσε επίμονα να τον φιλήσει.

Όπως αναφέρει το ilialive, η 19χρονη σηκώθηκε έντρομη και άρχισε να φωνάζει, ζητώντας βοήθεια. Στο σημείο συγκεντρώθηκε κόσμος και έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις. Ο 94χρονος προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, η οποία έχει αναλάβει την έρευνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This