Αγώνας για… ήρωες, Άρης – Κηφισιά 1-1

Must Read

Η Κηφισιά κατάφερε να κάνει την έκπληξη στο «Βικελίδης». Έφυγε από το γήπεδο με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) βάζοντας θετικό πρόσημο στην εμφάνισή της κι ελπίζοντας σε καλύτερες μέρες.

Ο Άρης έπεσε θύμα της σιγουριάς του. Προηγήθηκε στο 23′, δεν φρόντισε να «κλειδώσει» το ματς, η Κηφισιά άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς, προειδοποίησε στο 52′, ισοφάρισε στο 75′ και στη συνέχεια διεκδίκησε τη νίκη απέναντι στους γηπεδούχους που έδειξαν να αιφνιδιάζονται από την εξέλιξη του αγώνα.

Το μάτς έτσι κι αλλιώς προσφερόταν για ήρωες:

Πρώτος: Ο Ισπανός Μοράν που σημείωσε γκολ στο 23′ έπειτα από σέντρα του Φεράρι και κεφαλιά πάσα του Σουλεϊμάνοβ. Αυτό ήταν το πέμπτο γκολ του 29χρονου επιθετικού που φέτος λύνει το πρόβλημα του γκολ στους «κίτρινους».

Δεύτερος: Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, ο τερματοφύλακας της Κηφισιάς. Ήταν αυτός που σταμάτησε τον Μοράν στο 52′ για ένα δεύτερο γκολ, αλλά και με άλλες σημαντικές επεμβάσεις, όπως στο 78′ στην προσπάθεια του Κάρλσον και κυρίως στο 90+6′. Στα 29 χρόνια του επιστρέφει στην Σούπερ Λίγκα αποφασισμένος να κερδίσει τον χαμένο χρόνο. Ήταν προϊόν των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού, έπαιξε τρία χρόνια στον Άρη (2017-20) και έπειτα άρχισε την περιπλάνησή του σε διάφορες ομάδες για να καταλήξει στην Κηφισιά.

Τρίτος: Ο Οζέγκοβιτς. Μας συστήθηκε στον Βόλο, συνεχίζει στην Κηφισιά, λίγο έλειψε να γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής στο 64′ όταν προσπάθησε να αξιοποιήσει το λάθος του Μπράμπιτς, πήρε την μπάλα, αλλά δε κατάφερε να την στείλει στα δίχτυα. Πήρε, όμως, το… αίμα του πίσω στο 75′ όταν από την μπαλιά του Μασούρα με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Διαιτητής: Κώστας Πουλικίδης (Δράμας).
Βοηθοί: Βασίλης Νικολακάκης (Λασιθίου), Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβαζας/Λευκάδας).
4ος: Θανάσης Τζήλος (Λάρισας)
VAR: Άγγελος Ευαγγέλλου (Αθήνας), AVAR: Κώστας Στάικος (Λάρισας)

Κίτρινη: 86′ Φαμπιάνο, 90+4′ Σαμόρα – 31′ Αντερέγκεν, 49′ Παπασάββας, 54′ Μποτία, 62′ Βαφέας, 75′ Αναγνωστόπουλος, 86′ Γκόμπελιτς, 89΄Κωνσταντακόπουλος.

Άρης (Μάντζιος): Κουέστα, Μπράμπετς, Φεράρι, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο (83′ Μοντόγια), Νταρίντα, Βεστράτε (83′ Σαμόρα), Πάρδο (57′ Χριστοδουλόπουλος), Σουλεϊμάνοφ (57′ Κάρλσον), Μενέντες (69′ Ντικουρέ), Μορόν.

Κηφισιά (Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Μποτία (85′ Κωνσταντακόπουλος), Λούμορ, Βαφέας, Τσάπαν, Παπασάββας (69′ Πέιος), Ιλίεφ (63′ Μπιφουμά), Μασούρας, Τετέι, Αντερέγκεν (63′ Σάντος), Οζέγκοβιτς (85′ Γκόμπελιτς).

Η βαθμολογία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This