Αντιδράσεις για βίντεο του Γιώργου Βουλγαράκη που τον δείχνει να οδηγεί μηχανή χωρίς κράνος

Σκοπός του βίντεο ήταν να διαφημιστούν τα κοινωνικά κομμωτήρια του δήμου Αθηναίων!

Must Read

Αρνητικά σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα προκάλεσε το βιντεάκι που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok ο Γιώργος Βουλγαράκης στον οποίο εμφανίζεται να οδηγεί την μηχανή του στο κέντρο της Αθήνας χωρίς να φοράει κράνος για την προστασία του.

Το βίντεο εντάσσεται στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας που κάνει με αφορμή τις αυτοδιοικητικές εκλογές της επόμενης Κυριακής, 8 Οκτωβρίου, στις οποίες λαμβάνει μέρος με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη.

Σκοπός του βίντεο είναι να προωθηθούν τα κοινωνικά κομμωτήρια που δήμου Αθηναίων. Ωστόσο, ίσως η διαφήμιση να γίνεται με ακατάλληλο τρόπο.

Ο υποψήφιος αναφέρει πως δεν φοράει κράνος και το δικαιολογεί λέγοντας πως χρειάζεται συνεχώς να το βάζει και να το βγάζει αλλά και ότι έχει ένα πρόβλημα τριχόπτωσης που δεν του επιτρέπει να φορά κράνος.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Μου λένε γιατί δεν φοράς κράνος. Εγώ παιδιά, να το κράνος, δεν προλαβαίνω βάλε βγάλε, βάλε βγάλε. Έχω και ένα πρόβλημα με τα μαλλιά μου. Μου λένε, “εσύ καράφλα τι το θες το κράνος;” Ακούστε ο δήμος έχει κάνει και κοινωνικά κομμωτήρια. Συνεπώς ο καθένας που θέλει να εξυπηρετηθεί… Θα μου πεις “ρε Γιώργο για 5 ευρώ;” Για 5, για 3, για 2, για όσο…

Είναι υποχρέωση του Δήμου. Αυτό κάνουμε και σας προτείνω να το δείτε».

Μετά τα σχόλια που προκλήθηκαν ο κ. Βουλγαράκης έσπευσε να σβήσει το βίντεο.

Οι αντιδράσεις προήλθαν τόσο από τους χρήστες όσο και από πολιτικούς αντιπάλους του κ. Βουλγαράκη. Μεταξύ αυτών ο επίσης υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών, Κώστας Ζαχαριάδης ο οποίος σε ανάρτησή του ζήτησε εξηγήσεις από τον Κώστα Μπακογιάννη.

Δείτε το tweet που έκανε:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This