Θρίαμβος του Κώστα Μπακογιάννη: «Σέρνει» τον Μητσοτάκη στην πλατεία Βικτωρίας!

Βιάστηκαν όσοι προσπάθησαν να «κοντύνουν» τον δήμαρχο

Must Read

Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να απέφυγε να επισκεφθεί το εκλογικό κέντρο του Κώστα Μπακογιάννη τη νύχτα των εκλογών, φαίνεται όμως ότι ο δήμαρχος Αθηναίων θα καταφέρει το ακατόρθωτο: Να φέρει τον πρωθυπουργό στην πλατεία Βικτωρίας!

Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, αυτό θα συμβεί αύριο το πρωί, καθώς ο Κώστας Μπακογιάννης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα επισκεφθούν την περιοχή, η οποία είναι μία από τις πλέον υποβαθμισμένες της Αθήνας.

Ο θρίαμβος του δημάρχου όμως είναι διπλός. Πριν από λίγες ημέρες αλλά και στο παρελθόν, είχε επιτεθεί κατά της κυβέρνησης για την έλλειψη αστυνόμευσης στην Αθήνα, παραθέτοντας συγκεκριμένα παραδείγματα. Τώρα, προφανώς σέρνει τον ίδιο τον πρωθυπουργό για να δει ιδίοις όμμασι την κατάσταση στην οποία υποχρεώνονται να ζουν οι πολίτες της Αθήνας…

Ήδη, αυτές τις ώρες έχει σημάνει συναγερμός…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This