Συνομιλία Μπάιντεν με τις δύο ομήρους που αφέθηκαν ελεύθερες – «Θα τους απελευθερώσουμε όλους» υποσχέθηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ

Must Read

Ο Τζο Μπάιντεν είχε ένα σύντομο διάλογο με τις δύο Αμερικανίδες, μητέρα και κόρη, που απελευθερώθηκαν από τη Χαμάς μετά την ομηρία τους. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ συνομίλησε με την 59χρονη Τζούντιθ Τάι Ραάναν και την 17χρονη κόρη της Νάταλι, οι οποίες πλέον βρίσκονται στην ασφάλεια του σπιτιού τους, στο Ισραήλ.

«Θα τους βγάλουμε όλους έξω Θεού θέλοντος» ήταν η υπόσχεση που έδωσε ο Μπάιντεν στις δύο Αμερικανίδες. Σε βίντεο που ανήρτησε στην πλατφόρμα Χ ο Αμερικανός πρόεδρος, μεταξύ άλλων, εκφράζει τη χαρά του που επέστρεψαν στο σπίτι τους, ενώ τους ρωτά και για την κατάσταση της υγείας τους.

«Τζούντιθ και Νάταλι, χαίρομαι πολύ που επιστρέφετε σπίτι» δηλώνει αρχικά ο Τζο Μπάιντεν και προσθέτει: «Είμαι τόσο χαρούμενος που είστε σπίτι ή δεν είστε, αλλά είστε έξω. Νατ πώς είσαι; Ο Θεός σε αγαπάει».

«Απλώς θα ήθελα να πω ευχαριστώ για τις υπηρεσίες στο Ισραήλ», λέει αρχικά η απελευθερωθείσα, με τον Αμερικανό πρόεδρο να απαντά: «Αυτή είναι μακρά υπηρεσία… Απλώς είμαι ενθουσιασμένος που σας βγάλαμε έξω. Εργαζόμασταν σε αυτό για πολύ καιρό. Θα τους βγάλουμε όλους έξω Θεού θέλοντος».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος των ΗΠΑ ρωτά τις δύο γυναίκες για την υγεία τους. «Ελπίζω ότι και οι δύο όχι μόνο νιώθετε καλά, αλλά επίσης είστε και υγιείς» αναφέρει, με την απελευθερωθείσα να απαντά «ναι κύριε. Ναι είμαστε. Ευχαριστούμε πάρα πολύ. Ο Θεός να σας ευλογεί».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This