Όποιος αμφισβητεί την τουρκική Κατοχή στην Κύπρο και τις γενοκτονίες, δεν είναι ιδεοληπτικός αλλά διεφθαρμένος

Must Read

Μεγάλη συζήτηση έχει ξεσπάσει και στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας, αναφορικά με τις απόψεις υπουργού, ο οποίος θεωρεί «παραμύθι» την τουρκική κατοχή στην Κύπρο, όπως ακριβώς θεωρούσε «παραμύθι» την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

Η πιο κωμική δικαιολογία πάντως που ακούγεται στα γαλάζια πηγαδάκια για τις απόψεις του υπουργού, είναι η «ιδεοληψία». Σε τέτοια απόγνωση δυστυχώς έχουν περιέλθει τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας,, που προσπαθούν να δικαιολογήσουν προδοτικές απόψεις, επειδή οι φορείς τους δεν προέρχονται από τη Νέα Δημοκρατία!

Η αλήθεια είναι, ότι καμιά ιδεολογία η ιδεοληψία δεν είναι επαρκής δικαιολογία για το ξέπλυμα γενοκτονιών και εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας. Ειδικά όταν ο δράστης είναι η Τουρκία, η οποία διαθέτει άφθονο μαύρο χρήμα το οποίο μοιράζει αφειδώς σε δυτικούς πολιτικούς αξιωματούχους, η μόνη εξήγηση για τέτοιες προσωπικές δηλώσεις, είναι η φιλαργυρία και η διαφθορά.

Με απλά λόγια, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που διαμαρτύρονται, ας θυμούνται ότι με την ψήφο τους στηρίζουν όχι μόνο την εθνική προδοσία, αλλά και διεφθαρμένους, εκβιαζόμενους από την Τουρκία «Πολιτικούς προϊσταμένους».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This