Το «κεφάλι» του Αυγενάκη ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ μετά το φιάσκο με τις επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ

«Η προσπάθεια του υπουργού να μεταθέσει τις βαρύτατες ευθύνες του στους διορισμένους από τον ίδιο στη διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ, δεν πείθει κανέναν...»

Must Read

Νέα πυρά κατά του Λευτέρη Αυγενάκη εκτοξεύει ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτή τη φορά με αφορμή το ανεπανάληπτο μπάχαλο που προκλήθηκε από τους χειρισμούς του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, όσον αφορά στις επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ (Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων) προς τους αγρότες, οι οποίες αποδείχθηκαν «λειψές»!

Ειδικότερα, ο Βασίλης Κόκκαλης, τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, καλεί τον υπουργό να υποβάλει την παραίτησή του, μετά το μεγάλο φιάσκο με την μη καταβολή της βασικής ενίσχυσης στους αγρότες. Στη σχετική δήλωση του, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει τα εξής:

«Το μεγάλο φιάσκο του αυτονόητου, η αδυναμία δηλαδή της κυβέρνησης απλά να διεκπεραιώσει τις διαδικασίες ώστε οι αγρότες της χώρας να λάβουν τις ευρωπαϊκές ενισχύσεις, αποτελεί ένα ακόμη ξεκάθαρο δείγμα πως αυτή η παρούσα ηγεσία της χώρας βυθίζει με την ανικανότητά της ακόμη περισσότερο στην απόγνωση τον πρωτογενή τομέα.

Η προσπάθεια του υπουργού κ. Αυγενάκη να μεταθέσει τις βαρύτατες ευθύνες του στους διορισμένους από τον ίδιο στη διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ, δεν πείθει κανέναν, ούτε φυσικά απονέμει την επιβεβλημένη δικαιοσύνη για ένα πρώτου μεγέθους έγκλημα σε βάρος εκείνων που παράγουν τον πρωτογενή πλούτο στη χώρα μας.

Το γιατί φθάσαμε σήμερα σ’ αυτό το εθνικό ναυάγιο με τις επιδοτήσεις, είναι κάτι που πρέπει να εξετάσει άμεσα και σε βάθος η Ελληνική Δικαιοσύνη. Εντωμεταξύ, το ελάχιστο που θα μπορούσε να κάνει από την πλευρά του ο κ. Αυγενάκης, είναι να υποβάλει την παραίτησή του από υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Όχι μόνον ως ελάχιστη πράξη πολιτικής ευθιξίας, αλλά και γιατί έχει αποδείξει με τη συμπεριφορά του το τελευταίο διάστημα, πως ο τρόπος με τον οποίο πολιτεύεται είναι επικίνδυνος και προς τους Έλληνες αγρότες και προς την ίδια τη Δημοκρατία».

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This