Τραγική η υφυπουργός Εξωτερικών: «Η κρίση στη Μέση Ανατολή θα επηρεάσει θετικά τον ελληνοτουρκικό διάλογο»!

Η αγωνία του ελληνικού ΥΠΕΞ είναι πως θα έρθουμε κοντά με την Τουρκία την ώρα που ο Ερντογάν έθεσε θέμα μέχρι και για τη Θεσσαλονίκη

Must Read

Τουλάχιστον εξοργιστική η τοποθέτηση της υφυπουργού Εξωτερικών, Αλεξάνδρας Παπαδοπούλου, που ήταν προσκεκλημένη στο Συνέδριο Κύκλου Ιδεών, και εξέφρασε ουσιαστικά την τακτική που ακολουθεί η κυβέρνηση στην εξωτερική πολιτική.

Ξεδιάντροπα δήλωσε πως η κρίση στη Μέση Ανατολή θα επηρεάσει θετικά τον ελληνοτουρκικό διάλογο και μάλιστα είναι πολύ ευτυχής για αυτή την εξέλιξη!

Συγκεκριμένα στην ομιλία της ανέφερε:

«Διαβάζω πολλές αναλύσεις στις εφημερίδες ότι η κρίση στη Μέση Ανατολή θα επηρεάσει αρνητικά τον ελληνοτουρκικό διάλογο. Εγώ είμαι της αντίθετης άποψης ότι θα τον επηρεάσει θετικά. Διότι και η Τουρκία και η Ελλάδα ανεξάρτητα από τις διαφορετικές προσεγγίσεις, τους διαφορετικούς στόχους, τις διαφορετικές κοσμοθεωρίες που μπορεί να έχουν, έχουν ένα κοινό συμφέρον: Δεν μπορούν να ζουν σε μια περιοχή η οποία εκρήγνυται και η έκρηξη αυτή τη στιγμή στη Μέση Ανατολή αφορά και τους δυο μας».

Αυτή είναι η αγωνία του ελληνικού ΥΠΕΞ την ώρα που στον πλανήτη αλλάζουν τα πάντα; Το πως θα έρθουμε κοντά με την Τουρκία, που προκαλεί όλη τη Δύση και απειλεί την Ελλάδα, με τον ίδιο τον σουλτάνο Ερντογάν να θέτει ζήτημα μέχρι και για τη Θεσσαλονίκη;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This