«Δεν θα ξέρει ότι είναι τα γενέθλιά της» – Συγκλονίζει πάλι ο πατέρας της 8χρονης που δήλωνε ανακουφισμένος για τον θάνατό της από την Χαμάς

Η μικρούλα είναι πιθανόν ζωντανή και όμηρος της οργάνωσης - Ο πατέρας της μετανιώνει για όσα είπε

Must Read

Μετανιωμένος είναι o πατέρας της 8χρονης που είχε δηλώσει ανακουφισμένος που είχε μάθει ότι η κόρη του σκοτώθηκε από τους ενόπλους της Χαμάς κατά τη διάρκεια της αιφνιδιαστικής επίθεσης στο Ισραήλ της 7ης Οκτωβρίου.

Η μικρούλα θεωρείτο νεκρή, ωστόσο, σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, η οικογένειά της ενημερώθηκε ότι είναι ζωντανή και όμηρος της Χαμάς.

Ο πατέρας της, ο Τόμας Χαντ λέει τώρα ότι μετάνιωσε για όσα είπε καθώς είχε τονίσει ότι ο θάνατος της κόρης του ήταν «ευλογία». Τώρα, ανέφερε πως ελπίζει η 8χρονη Έμιλι ελπίζει να γυρίσει στο σπίτι τους.

«Μετανιώνω εξαιτίας κάποιων πραγμάτων που είπα, κάποια πράγματα που μπορεί να την έθεταν σε κίνδυνο, προχωράμε παρακάτω», ανέφερε στο BBC.

O πατέρας της 8χρονης είπε πως μέσα στο Νοέμβριο η Έμιλι έχει γενέθλια, αλλά δεν θα τα γιορτάσει όπως συνήθιζε.

«Είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται σε ένα τούνελ κάπου κάτω από τη Γάζα. Δεν θα ξέρει καν τι μέρα είναι. Δεν θα ξέρει ότι είναι τα γενέθλιά της. Δεν θα υπάρχει τούρτα γενεθλίων. Ούτε πάρτι, ούτε φίλοι. Θα είναι απλά πετρωμένη σε ένα τούνελ κάτω από τη Γάζα. Έτσι θα περάσει τα γενέθλιά της», επεσήμανε.

Η είδηση ότι είναι ζωντανή 

Τεράστια είναι η ανατροπή για την περίπτωση μιας 8χρονης με καταγωγή από την Ιρλανδία και το Ισραήλ η οποία θεωρούνταν ότι είχε πέσει νεκρή από τα πυρά της Χαμάς.

Ο πατέρας της μικρούλας είχε συγκινήσει ολόκληρο τον κόσμο καθώς εμφανίστηκε σε βίντεο να κλαίει ανακουφισμένος που η κόρη του είχε πεθάνει και δεν ήταν όμηρος στα χέρια της παλαιστινιακής οργάνωσης. «Αυτά που κάνουν στους ομήρους, είναι χειρότερα από το θάνατο», είχε δηλώσει ο συντετριμμένος πατέρας.

Δείτε το βίντεο:

Ωστόσο, σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ενδέχεται οι χειρότεροι φόβοι του πατέρα να έχουν γίνει πραγματικότητα καθώς η κόρη του θεωρείται ζωντανή!

Μετά από ένα μήνα που η οικογένεια της πένθησε την 8χρονη αποκάλυψαν πως οι ισραηλινές αρχές τους είπαν ότι το κορίτσι είναι όμηρος της Χαμάς και πιθανότατα κρατείται κάπου στην Λωρίδα της Γάζας!

«Μας είπαν ότι είχε δολοφονηθεί. Πενθούσαμε. Στις 31 Οκτωβρίου, μας είπαν ότι ήταν πολύ πιθανό να την είχαν απαγάγει», είπε σε τηλεοπτική συνέντευξη η αδερφή της 8χρονης Έμιλι.

Όταν η Νάταλι ρωτήθηκε αν ήθελε να πει κάτι στην αδερφή της, σε περίπτωση που την άκουγε, είπε: «Θέλω να σου πω ότι κάνουμε τα πάντα για να σε πάρουμε σπίτι. Ξέρουμε ότι σε κρατούν όμηρο. Σε αγαπάμε τόσο πολύ και μας λείπεις».

Η 8χρονη είχε πάει να κοιμηθεί σε σπίτι φίλη της το βράδυ της 6ης Οκτωβρίου κάτι που δεν έκανε συχνά. Η αδερφή της ανέφερε πως η φίλη της και η μητέρα της είναι πιθανό να είναι επίσης όμηροι της Χαμάς.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This