O Hλίας Μαμαλάκης βρίσκεται στο νοσοκομείο με γαστρορραγία

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο σεφ

Must Read

Ο Ηλίας Μαμαλάκης αντιμετωπίζει ένα ακόμη πρόβλημα με την υγεία του, καθώς εδώ και λίγες ώρες νοσηλεύεται και πάλι στο νοσοκομείο, αυτή τη φορά με γαστρορραγία.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο σεφ, ανεβάζοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σήμερα το μεσημέρι την οποία συνόδευσε με την εξής λεζάντα:

«Ξανά λοιπόν νοσοκομείο. Πάει ένας χρόνος. Τώρα γαστρορραγία. Έτσι να μην ξεχνιόμαστε. Όλα τα ραντεβού και τα ταξίδια άκυρα. Λυπάμαι που δεν θα είμαι Βόλο» έγραψε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης, είχε νοσηλευτεί ξανά για 15 μέρες στο νοσοκομείο όταν αντιμετώπισε ξανά προβλήματα με την υγεία του και είχε δηλώσει σχετικά: «Πέρασα μια περιπέτεια η οποία είναι αρκετά περίπλοκη για να σας την εξηγήσω. Έμεινα για 15 μέρες στο νοσοκομείο. Έχω γυρίσει στο σπίτι μου, είμαι μια χαρά. Είμαι αυτοεξυπηρετούμενος και έχω κάνει και τις βόλτες μου εκεί στον μανάβη και στον μπακάλη. Η οικογένειά μου με τρέφει για να ξαναβρώ τις δυνάμεις μου και νομίζω πως σε δέκα μέρες που θα έχουν τελειώσει όλες οι  εξετάσεις θα είμαι μάχιμος 100%. Είχα κανονίσει ένα καλοκαίρι με πολλά ταξίδια τα οποία ματαιώθηκαν όλα, μέχρι και τον Σεπτέμβριο γιατί πρέπει να μείνω λίγο ήσυχος»

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This