NBA: Χάος με ξύλο μεταξύ παικτών στο Γουόριορς – Τίμπεργουλβς

Έγινε το... έλα να δεις

Must Read

Εικόνες χάους… από άλλον πλανήτη.

Σκηνικό ντροπής… μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα των Γουόριορς με τους Τίμπεργουλβς στο ΝΒΑ! Με τους Κλέι Τόμπσον, Ντρέιμοντ Γκριν και Τζέιντεν ΜακΝτάνιελς να αποβάλλονται έπειτα από σύρραξη.

Σε μία από τις πρώτες επιθέσεις του παιχνιδιού ο Άντονι Έντουαρντς αστόχησε σε σουτ, με τον Τόμπσον να κάνει μπλοκ-άουτ στον ΜακΝτάνιελς, δυναμικά. Αυτό εκνεύρισε τον φόργουορντ των Γουλβς, με τους δύο παίκτες να ξεκινούν τα τραβήγματα και τα σπρωξίματα και τελικά να προχωρούν σε μερικές… όχι και τόσο ψιλές, σε μορφή κατς και το παρκέ να μετατρέπεται σε ρινγκ.

Αυτό έφερε και τους άλλους παίκτες στο όλο… παιχνίδι, με τον Ρούντι Γκομπέρ να σπεύδει να τους χωρίσει αλλά μάταια και τον Ντρέιμοντ Γκριν να πιάνει με κεφαλοκλείδωμα τον Γάλλο ψηλό! Πραγματικό χάος! Όχι πως δεν συμβαίνει συχνά στις ΗΠΑ και στον «μαγικό κόσμο» και εξεπλάγη κάποιος, αλλά αυτό ήταν ένα όντως έντονο γενικευμένο περιστατικό.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This