Σπάνια εμφάνιση Δένδια με τη σύζυγό του

Must Read

Μια σπάνια εμφάνιση με την αγαπημένη σύζυγό του, Δάφνη, έκανε πριν από μερικές ημέρες ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Νίκος Δένδιας.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Παρακολούθησαν παρέα με τον πρέσβη της Αρμενίας Τιγκράν Μκρτσιάν στο Μέγαρο Μουσικής τη μεγάλη επετειακή συναυλία της Εθνικής Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Αρμενίας, για τα 120 χρόνια από τη γέννηση του κορυφαίου Αρμένιου συνθέτη Αράμ Χατσατουριάν. Ο υπουργός, ο οποίος παραμένει ερωτευμένος με τη Δάφνη του, παρά τα πολλά χρόνια γάμου τους, 24 τον αριθμό, δεν δημοσιοποιεί τις προσωπικές τους στιγμές.

«Τη γνώρισα ως πελάτισσα στο δικηγορικό γραφείο μου, σε υπόθεση δικού της διαζυγίου» είχε πει στην «Espresso» για την αναπάντεχη συνάντηση με τη Δάφνη, τη γυναίκα της ζωής του, ο Νίκος Δένδιας: «Είναι πολύ αστείο το τι ξεχώρισα σε αυτήν. Τη συμπεριφορά της απέναντι στον πρώην σύζυγό της. Ενώ είχαμε κατασχέσει όλη την περιουσία του (υπάρχει η γνωστή αξίωση στα αποκτήματα στις διαδικασίες διαζυγίου) και ενώ δικαστικά καταλήξαμε μια χαρά, εκείνη του τα έδωσε όλα πίσω, ακόμη και το αυτοκίνητο. Η απόφαση του δικαστηρίου δεν εκτελέστηκε ποτέ. Είμαστε μαζί 24 χρόνια… Η υπομονή της Δάφνης απέναντι στις ιδιαιτερότητες της πολιτικής είναι αυτό που εκτιμώ σε εκείνη. Εγώ έχω το ελάττωμα να μεταφέρω τις δυσκολίες στο σπίτι, ενώ εκείνη ακριβώς το αντίθετο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This