Περίεργες κινήσεις από υπουργό της κυβέρνησης

Must Read

Πασίγνωστος και προβεβλημένος υπουργός της κυβέρνησης, νιώθει εξαιρετικά ανήσυχος.

Εσχάτως, ο ίδιος ο πρωθυπουργός είχε εκφράσει την δυσαρέσκειά του και είχε διαφωνήσει δημόσια με τις δηλώσεις του, γεγονός που τον καθιστά πρώτο υποψήφιο για αντικατάσταση, τις πρώτες ημέρες του νέου έτους.

Ο υπουργός λοιπόν, διαμείνει δεξιά και αριστερά, ότι κρατάει τον πρωθυπουργό τόσο σφιχτά, που δεν θα τολμήσει να τον απομακρύνει από την κυβέρνηση!

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης, είναι ότι τα ανοίγματα αυτά και τις οργισμένες δηλώσεις, τις κάνει σε ανθρώπους που βρίσκονται απέναντι από τον Μητσοτάκη εδώ και χρόνια. Ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ένας από τους υπέρμαχους της απομάκρυνσης του συγκεκριμένου υπουργού, είναι στενός συνεργάτης του Μητσοτάκη, που όμως ευνοήθηκε όσο λίγοι από τον υπουργό! Ο υπουργός το γνωρίζει και σε περίπτωση απομάκρυνσης του, η οργή του θα θυμίζει το Συντριβάνι της πλατείας Συντάγματος…

Είναι αδιαμφισβήτητο πάντως ότι στην προηγούμενη θητεία της κυβέρνησης, ο συγκεκριμένος υπουργός καταφέρει να φτιάξει έναν ισχυρό εσωκομματικό στρατό. Γεγονός που το γνωρίζει και το Μέγαρο Μαξίμου…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This