ΑΕΚ: Θέμα ημερών η έναρξη λειτουργίας του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού για το κοινό

Τελικές λεπτομέρειες

Must Read

Όπως είναι ήδη γνωστό, το μεσημέρι του Σαββάτου σε μια λαμπρή εκδήλωση στην Opap Arena πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της «Κιβωτού της Ρωμιοσύνης», στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η «Κιβωτός» μέσα της διαφυλάσσει την ιστορία με στόχο να κρατήσει ζωντανές για πάντα τις μνήμες από τις αλησμόνητες πατρίδες και τα βιώματα κάθε Έλληνα πρόσφυγα. Τα εκθέματα έχουν μπει με τέτοιον τρόπο ώστε να γίνεται μια γραμμική αφήγηση της ιστορίας, από την ακμή, στην πτώση και την προσφυγιά και από εκεί στην αναγέννηση!

Σε ό,τι έχει να κάνει ωστόσο με το πότε θα λειτουργήσει κανονικά για το κοινό το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού, είναι ζήτημα πια λίγων ημερών, βάσει και όσων τόνισε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Είναι κάποια εντελώς διαδικαστικά ζητήματα που απομένουν και λεπτομέρειες τυπικές, οπότε άμεσα αναμένεται να τελειώνουν και αυτά. Σε λίγες ημέρες η ΠΑΕ ΑΕΚ θα ανακοινώσει όλες τις πληροφορίες για την λειτουργία του Μουσείου σχετικά με τις ώρες λειτουργίας του και τα εισιτήρια για το κοινό.

Δείτε επίσης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This