Γάζα: Πληροφορίες για νεκρό Ισραηλινό, αιχμάλωτο της Χαμάς, σε επιχείρηση απελευθέρωσης ομήρων

Must Read

Για αποτυχημένη απόπειρα απελευθέρωσης ομήρων κάνει λόγο η Χαμάς, υποστηρίζοντας ότι απέκρουσε επιχείρηση από τις ειδικές δυνάμεις του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας, προσθέτοντας πως κατά τη διάρκεια της επιχείρησης οι Ισραηλινοί υπέστησαν σημαντικές απώλειες, ενώ ένας όμηρος σκοτώθηκε.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι Ταξιαρχίες Εζεντίν Αλ Κάσαμ ανακοίνωσαν μέσω Telegram ότι οι δυνάμεις της επιτέθηκαν σε μονάδα των ειδικών δυνάμεων του ισραηλινού στρατού που πραγματοποιούσε επιχείρηση διάσωσης ομήρων, σκοτώνοντας και τραυματίζοντας πολλούς στρατιώτες. Ωστόσο, δεν ανέφεραν τον τόπο της αιματηρής συμπλοκής.

Η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς ανακοίνωσε επίσης ότι ο όμηρος που σκοτώθηκε ήταν ισραηλινός στρατιώτης, την ώρα που στον κατάλογο των ομήρων που έχει δώσει στη δημοσιότητα το Ισραήλ ο μόνος όμηρος με το όνομα που αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση είναι ένας 24χρονος φοιτητής.

Καλούμενος να σχολιάσει τη συγκεκριμένη ανακοίνωση, ο Εϊλόν Λεβί, εκπρόσωπος της ισραηλινής κυβέρνησης, ανέφερε πως «δεν θα σχολιάσουμε τον ψυχολογικό πόλεμο που συνεχίζει να διεξάγει η Χαμάς κατά του λαού του Ισραήλ». «Καθιστούμε τη Χαμάς καθολικά υπεύθυνη για την ασφάλεια και την υγεία των ομήρων αυτών», πρόσθεσε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων, ενώ επανέλαβε το ισραηλινό αίτημα να δοθεί πρόσβαση στον Ερυθρό Σταυρό, για να επισκεφθεί τους ομήρους.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:
^
*φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This