O Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς εξηγεί γιατί σήμερα είναι τα δεύτερά του γενέθλια

Mπορεί να γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου 1972, όμως κάτι καθοριστικό συνέβη στη ζωή του στις 11 Δεκεμβρίου 1992

Must Read

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς γιορτάζει την 11η Δεκεμβρίου ως την ημέρα των δεύτερων γενεθλίων του και εξήγησε το λόγο σε ένα story που ανέβασε στα social media του.

  • Aπό την Έλενα Φάκου

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς γεννήθηκε στις 4 Μαΐου 1972, όμως όπως αποκάλυψε σήμερα μέσα από ένα story, έχει και δεύτερα γενέθλια, τα οποία τα γιορτάζει κάθε χρόνο στις 11 Δεκεμβρίου και ο λόγος είναι πως αυτή την ημερομηνία ήρθε στην Ελλάδα και δεν έφυγε ποτέ.

Ο Σέρβος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν μάνατζερ ήρθε στην χώρα μας στις 11 Δεκεμβρίου 1992 και σήμερα κλείνει τριάντα ένα ολόκληρα χρόνια εδώ που παντρεύτηκε, έκανε τα παιδιά του και μια τεράστια καριέρα που ξεκίνησε από τον Πανηλειακό και ολοκληρώθηκε στον Ολυμπιακό. Αγωνίστηκε στην Ελλάδα συνολικά 16 χρόνια και κρέμασε τα παπούτσια του μετά τον καλύτερο ίσως τελικό που έχουμε δει στο ελληνικό πρωτάθλημα, αυτόν του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ το 2009.

Mόλις πριν δυο εβδομάδες, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς έδωσε μια μεγάλη εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στο διαδικτυακό κανάλι betarades.gr στην οποία μίλησε για όλους και για όλα:

Στην ιστορία που ανέβασε στο προφίλ του έγραψε: “Σήμερα, ενδεκάτη Δεκεμβρίου, τη γιορτάζω ως τα δεύτερά μου γενέθλια καθώς σημαίνει την πρώτη μέρα που ήρθα στην Ελλάδα. Από τότε έχουν περάσει τριάντα ένα χρόνια” και συνόδευσε την εικόνα με μια καρδιά στα χρώματα της γαλανόλευκης.

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This