Σε απελπισία ο άνεργος του Γεωργιάδη

«Γιατί η Εφορία και συγκεκριμένα το ΣΔΟΕ, αν έχει την τόλμη, δεν συλλαμβάνει για απάτη τον Λεωνίδα Γεωργιάδη, αδελφό του Άδωνι Γεωργιάδη;»

Must Read

Με κατάσχεση λογαριασμών απειλεί η Εφορία μακροχρόνια άνεργο, θύμα των αδελφών Γεωργιάδη, αν δεν προβεί εντός μηνός στη ρύθμιση κάποιου χρέους του, που ανέρχεται με τους τόκους στο ποσό των 5.000 ευρώ!

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Ποταμιάνο, η υπόθεση του οποίου ήρθε στη δημοσιότητα πριν από λίγο καιρό από τη «δημοκρατία».

Το αποκαλυπτικό εξώφυλλο της 21ης Σεπτεμβρίου 2023

Ειδικότερα, ο εν λόγω υπάλληλος των εκδόσεων Γεωργιάδη είχε εκδιωχθεί από τη δουλειά του -προσοχή: όπως σημειώνει ο ίδιος, δεν απολύθηκε, αλλά εκδιώχθηκε- στις 21 Μαΐου 2013, την ημέρα της γιορτής του, επειδή, όπως υποστηρίζει, αρνήθηκε να υποκύψει στη φορολογική απάτη του Λεωνίδα Γεωργιάδη και να υπογράψει ότι παίρνει 1.000 ευρώ, ενώ έπαιρνε 500.

Δικαιώθηκε από τα δικαστήρια -πρωτόδικα και κατόπιν από το Εφετείο- με αμετάκλητες αποφάσεις, αλλά ο Λεωνίδας Γεωργιάδης -με τίνος πλάτες άραγε;- γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του την απόφαση, η οποία έχει εκδοθεί εις βάρος του και τον υποχρεώνει να πληρώσει ένα ποσό γύρω στα 15.000 ευρώ.

Ο λαλίστατος υπουργός Εργασίας Αδωνις Γεωργιάδης, που προωθούσε μέσω τηλεπωλήσεων τα βιβλία της εν λόγω επιχείρησης του αδελφού του και υπερηφανευόταν ότι γνωρίζει από… αγορά, μήπως γνωρίζει κάτι και επ’ αυτού; Ασφαλώς, οικογενειακή ευθύνη δεν υπάρχει. Αλλά πώς είναι δυνατόν να επιτρέπει στον αδερφό του να μη δίνει τα χρήματα που χρωστάει στον Κωνσταντίνο Ποταμιάνο;

Ο τελευταίος, όπως αναφέρει, βρίσκεται σε κατάσταση πενίας, αρκούμενος στο πενιχρό εισόδημα του ΚΕΑ και έχοντας υπό την προστασία του τον διανοητικά ανάπηρο ανιψιό του.

Και όπως λέει στην εφημερίδα: «Γιατί η Εφορία και συγκεκριμένα το ΣΔΟΕ, αν έχει την τόλμη, δεν συλλαμβάνει για απάτη τον Λεωνίδα Γεωργιάδη, αδελφό του Άδωνη Γεωργιάδη; Πώς και από πού εγώ, που κυριολεκτικά πένομαι, να πληρώσω το χρέος μου προς το Δημόσιο, αν δεν εφαρμοστεί η εις βάρος του Λεωνίδα Γεωργιάδη απόφαση του Εφετείου; Δηλαδή να εξαναγκαστεί ο Λεωνίδας Γεωργιάδης να πληρώσει το ποσόν που ορίζει η απόφαση του Εφετείου συν τους τόκους. Δηλαδή δύο μέτρα και δύο σταθμά; Άλλοι στο “απυρόβλητο” και οι απλοί πολίτες τα αιώνια και αδικούμενα θύματα; Έλεος πλέον!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This