Η κατάθεση σοκ της μάνας του 16χρονου πατροκτόνου: «Με είχε κάνει μαύρη στο ξύλο. Μου είχε σκίσει τα ρούχα…»

Το δράμα του 16χρονου στα Καλύβια και το βεβαρημένο μητρώο του θύματος

Must Read

Ελεύθερος χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο και έχοντας στο πλευρό του, εκτός από μητέρα και τα αδέλφια του, τους καθηγητές και τους συμμαθητές του, έμεινε ο 16χρονος που σκότωσε τον πατέρα του μαχαιρώνοντάς τον, στο σπίτι τους στα Καλύβια, υπομένοντας για χρόνια άγρια ενδοοικογενειακή βία.

Τα όσα κατέθεσε στις Αρχές το παιδί είναι συγκλονιστικά για το δράμα που ζούσε, ενώ μέσω των καταθέσεών τους, αποκαλύφθηκε και η συστηματική κακοποίηση που βίωναν τόσο η μητέρα του, όσο και τα αδέλφια του, μέχρι να φύγουν από το σπίτι.

Σύμφωνα με το Star, έχουν δώσει κατάθεση στις Αρχές έξι άτομα, ανάμεσα σε αυτά και μια γυναίκα, η οποία ισχυρίστηκε ότι στα 11 της την κακοποίησε σεξουαλικά το 71χρονο θύμα, αλλά δεν είχε προβεί σε καταγγελία τότε.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μάλιστα, ο 71χρονος είχε ποινικό μητρώο με τις σωματικές βλάβες να περιλαμβάνονται σε αυτό.

Τα μαχαίρια με τα οποία ο 16χρονος σκότωσε τον πατέρα του

«15 χρόνια έβλεπα ξύλο»

Σε ένα σημείο της κατάθεσής του, ο 16χρονος περιέγραψε:

«Όλοι μας τραβήξαμε τόσα πολλά. Φάγαμε τόσο ξύλο εγώ, ο αδερφός μου, η αδερφή μου και η μάνα μου. Θυμάμαι πάντα τη μάνα μου με κόκκινα μάτια να κλαίει. Τη θυμάμαι στο πάτωμα και τον πατέρα μου να τη χτυπάει, επειδή είχε απλά βάλει ένα μαχαίρι ανάποδα στη θέση του. Στην καθημερινότητά μου ο πατέρας μου με ξυπνούσε πάντα με φωνές. Πήγαινα στο σχολείο με το άγχος ότι δεν κάνω τίποτα, επειδή ο πατέρας μου με τη συμπεριφορά του με έκανε να νιώθω σκουπίδι. 15 χρόνια έβλεπα ξύλο».

Στις δικαστικές Αρχές απέστειλαν επιστολή οι καθηγητές του 16χρονου, με το Star να φέρνει στο φως ένα απόσπασμά της:

«Ο 16χρονος δεν επιτρεπόταν από τον πατέρα του να πάει εκδρομή με το σχολείο. Ερχόταν με το μπουφάν ακόμα και το καλοκαίρι για να κρύβει τα σημάδια. Βοηθούσε όλο τον κόσμο και το προσωπικό του σχολείου, ακόμα και σε θέματα καθαριότητας. Δε δημιούργησε ποτέ προβλήματα».

Η κατάθεση της μάνας – Την απειλούσε ότι θα την έθαβε σε χαντάκι!

Σοκ προκαλούν τα όσα κατέθεσε η μητέρα του 16χρονου στις Αρχές για τα περιστατικά ενοδοικογενειακής βίας που συνέβαιναν στο σπίτι που διέμεναν στα Καλύβια.

Η γυναίκα επεσήμανε τις συνεχείς απειλές που δεχόταν, με τον 71χρονο να την απειλεί ακόμα ότι θα την θάψει σε χαντάκι!

Περιέγραψε ακόμα ένα από τα βίαια ξεσπάσματα του θύματος, το οποίο την ξυλοκόπησε άγρια, της έσκισε τα ρούχα και την κυνηγούσε γυμνή στο σπίτι μπροστά στα παιδιά:

«Μία φορά που τσακωθήκαμε με είχε κάνει μαύρη στο ξύλο. Μου είχε σκίσει τα ρούχα και με έβλεπαν τα παιδιά να τρέχω στο σπίτι γυμνή και του φώναζαν να με αφήσει. Το είχα καταγγείλει τότε στο Αστυνομικό Τμήμα. Εκείνος μου έλεγε: “Πήγες και με έδωσες;”. Ήθελε όλοι να κάνουν το δικό του, να μην του φέρνουν ποτέ αντιρρήσεις και να κάθονται κλειδωμένοι στο σπίτι».

.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This