Αρχική VIRAL Δείτε 10 προτάσεις για την πιο εντυπωσιακή Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Δείτε 10 προτάσεις για την πιο εντυπωσιακή Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

0
Δείτε 10 προτάσεις για την πιο εντυπωσιακή Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Τα Χριστούγεννα είναι μια ανάσα μακριά και ο καιρός διστακτικά ρίχνει την θερμοκρασία και τα πρώτα τζάκια ξεκίνησαν να ανάβουν. Εαν δεν έχετε στολίσει ακόμα, η εάν προσθέτετε σταδιακά  στολίδια και λαμπάκια, δείτε παρακάτω μερικές απλές ιδέες για να απογειώσετε την γιορτινή ατμόσφαιρα.

Το σαλόνι

Οι αποχρώσεις του ξύλου είναι η πιο εύκολη συνδυαστική λύση. Οι κάλτσες στολίστηκαν γύρω από το τζάκι και κλαδιά από έλατο τοποθετήθηκαν σε διάφορα σημεία. Η ουδέτερη χρωματική παλέτα με τα πολλά φυσικά υλικά είναι οι καλύτεροι φίλοι και αυτό είναι κάτι περισσότερο από εμφανές. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο είτε φορτωμένο με πολλά στολίδια και λαμπάκια, είτε εντελώς απλό με λίγα κουκουνάρια και μονόχρωμα φώτα, θα είναι ο πρωταγωνιστής.

Η τραπεζαρία

Ψεύτικο χιόνι από βαμβάκι, στεφάνια από κουκουνάρια, μικρά δεντράκια, γιρλάντες και αστέρια, χριστουγεννιάτικα τραπεζομάντηλα, δημιουργούν το πιο σικ και όμορφο εορταστικό τραπέζι.

Γούρια

Σε μικρά κουτάκια από χαρτόνι μπορείτε να κρύψετε το δώρο – γούρι για τους καλεσμένους σας, προσθέτοντας μια πινελιά με αρχικά από κάποια λέξη ή και το όνομά τους.

Ριχτάρια

Είναι το απόλυτο «must» του χειμώνα, πόσο μάλλον των Χριστουγέννων! Γούνινα ριχτάρια, κουβέρτες και προβιές πάνω στους καναπέδες και τις καρέκλες σας για ύφος πολυτέλειας και ζεστασιάς.

Χριστουγεννιάτικα μαξιλάρια

Είναι σίγουρα η πιο εύκολη λύση για να δώσετε Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας. Μαξιλαράκια με χρυσόσκονη, με σχέδια, με βελουτέ υφή. Extra tip: τα κουκουνάρια είναι το πιο απλό και φυσικό χριστουγεννιάτικο αξεσουάρ.

Κρεβατοκάμαρα

Δεν γίνεται η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα να «σταματάει» έξω από το υπνοδωμάτιο σας. Γι αυτό, φροντίστε με απλές γιρλάντες στο κρεβάτι ή με γούνινες κάλτσες να δώσετε το κατάλληλο ύφος και στην κρεβατοκάμαρά σας.

Τα ξύλα για το τζάκι

Εάν διαθέτετε τζάκι στο σαλόνι σας, μην διστάσετε να διακοσμήσετε σε κάποια γωνιά τα ξύλα που θα χρειαστείτε. Μια περιποιημένη στοίβα αποτελεί από μόνη της στοιχείο εορταστικής διακόσμησης.

Τα τραπεζομάντηλα

Χριστουγεννιάτικα τραπεζομάντηλα σε λαμπερά χρώματα είναι το απαραίτητα στο τραπέζι της κουζίνας ή του σαλονιού, τα οποία θα εμπλουτίσετε με απλά διακοσμητικά σε αντίστοιχα χρώματα.

Η είσοδος του σπιτιού

Ο χώρος υποδοχής και η εξωτερική πόρτα δίνουν την πρώτη εντύπωση για την διακόσμηση. Μην παραλείψετε να στολίσετε την εξώπορτα με ένα γιορτινό στεφάνι και διακοσμητικά κουτιά τυλιγμένα ως δώρα.

Μπάνιο

Ποιος είπε ότι στο μπάνιο δεν χωράνε τα Χριστούγεννα; Ένα γιορτινό χαλί, ένα φωτιστικό ακόμα και πετσέτες σε κόκκινο και κυπαρισσί χρώμα, θα «ενισχύσουν» την γιορτινή ατμόσφαιρα που έχετε σε όλο το σπίτι. Extra tip: Στην αγορά κυκλοφορεί και χαρτί υγείας με διάφορα γιορτινά σχέδια.

Δείτε επίσης: Οι 10 ιδρυτές κολοσσιαίων εταιρειών που αποφεύγουν την δημοσιότητα

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας