Θρήνος: Πέθανε η 21χρονη Ραφαέλα Πιτσικάλη που έδινε κουράγιο με τη δύναμη και το χαμόγελό της

Μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο

Must Read

«Έσβησε» το χαμόγελο της γενναίας Ραφαέλας Πιτσικάλη από τα Χανιά που εδώ και 3,5 χρόνια έδινε γενναία μάχη με τον καρκίνο, ενώ παράλληλα προσέφερε κουράγιο και δύναμη μέσα από τα αισιόδοξα μηνύματά της, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μόλις λίγες ημέρες μετά τα γενέθλιά της, το γλυκύτατο κορίτσι που δεν το έβαλε στιγμή κάτω, άφησε την τελευταία του πνοή στο Χιούστον όπου νοσηλευόταν στο εξιδεικευμένο κέντρο MD-Anderson Cancer Center.

@rafaellapitsikali

Αν σου αρεσε η μαντιναδα μου αφησε μια ❤️ και ενα follow στο insta: rafaella_pitsi #cancerfighter #rafaellapitsikali⭐️ #foryou #foryoupage#fypシ #fyp #μπόραείναιθαπεράσει🌈

♬ πρωτότυπος ήχος – Νικος Κυριακακης🦅

Η 21χρονη που είχε διαγνωστεί με Σάρκωμα Ewing το 2020 όχι απλά κατάφερε να συγκινήσει το πανελλήνιο με τη μαχητικότητά της, αλλά παράλληλα έστελνε ηχηρά μηνύματα σε όσους έδιναν μάχη με τον καρκίνο.

Μάλιστα, οι συμπολίτες της στα Χανιά ευαισθητοποιήθηκαν από τον αγώνα της, αλλά βοήθησαν να συγκεντρωθούν χρήματα προκειμένου να ταξιδέψει και να υποβληθεί σε θεραπεία.

@rafaellapitsikali

Ερανικός Εθνική GR1601100640000006400476351 https://revolut.me/rafaelapitsikali https://www.paypal.me/rafaellapitsi #rafaellapitsikali⭐️ #fypシ #fy #foryou #foryoupage #foryoupage #🎗️ #cancersucks #cancer

♬ πρωτότυπος ήχος – Rafaella Pitsikali

@

♬ –

@rafaellapitsikali

Σε όλα #μπόραείναιθαπεράσει🌈 #rafaellapitsikali⭐️ #cancerfighter #fypシ #fy #fyp #foryou #foryoupage #🎗️ #cancersucks @

♬ πρωτότυπος ήχος – Gia Sena💙🎵

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This