Κλείνει το Γραφείο Κτηματογράφησης του Γαλατσίου

Must Read

Τις πύλες του για τελευταία φορά θα ανοίξει σήμερα το Γραφείο Κτηματογράφησης του Γαλατσίου για όσους έχουν ακίνητα στον Δήμο Αθηναίων. Από αύριο το γραφείο κλείνει και οι αιτήσεις διόρθωσης θα υποβάλλονται στο Γραφείο Κτηματογράφησης στην οδό Πατησίων 48, το οποίο υποδεχόταν τις αιτήσεις όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Η διαδικασία της προανάρτησης των κτηματολογικών στοιχείων στον Δήμο Αθηναίων ολοκληρώθηκε, όσοι όμως το αμέλησαν ή δεν πρόλαβαν μπορούν έως και τις 15-20 Ιουλίου να προβούν στις απαιτούμενες ενέργειες.

Η ανάδοχος θα πρέπει έως τις 24 Αυγούστου να παραδώσει τη βάση της ανάρτησης στην Ελληνικό Κτηματολόγιο, γι’ αυτό και είναι πρακτικά αδύνατον να ενσωματωθούν στα διορθωμένα στοιχεία δηλώσεις που θα υποβληθούν από τα μέσα Ιουλίου και μετά. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν θα ληφθούν υπόψη στην ανάρτηση, στην οποία θα δημοσιοποιηθούν ως έχουν. Οταν, όμως, πραγματοποιηθεί η ανάρτηση (υπολογίζεται στα τέλη του έτους), οι πολίτες θα έχουν εκ νέου τη δυνατότητα να υποβάλουν αιτήσεις διόρθωσης κτηματολογικής εγγραφής και ενστάσεις.

Στο μεταξύ, παρατείνεται έως τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019 η προθεσμία υποβολής αιτήσεως διόρθωσης – ενστάσεων κατά των προσωρινών κτηματολογικών διαγραμμάτων και πινάκων της ανάρτησης για τους κατοίκους εξωτερικού και το Ελληνικό Δημόσιο σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης. Συγκεκριμένα, στους καλλικρατικούς Δήμους Βοΐου και Σερβιών – Βελβεντού, σε 21 προκαποδιστριακούς OTA του καλλικρατικού Δήμου Εορδαίας και σε 41 προκαποδιστριακούς OTA του Δήμου Κοζάνης. Ειδικά για την αίτηση διόρθωσης προδήλου σφάλματος η προθεσμία υποβολής είναι έως τις 10 Μαρτίου του 2020. Μέχρι την ίδια ημερομηνία μπορούν να υποβάλλονται και εκπρόθεσμες δηλώσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This