Επικαιροποίηση ΕΜΥ: Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από την κακοκαιρία – Περιορίζονται τα φαινόμενα

Από το πρωί έχει πέσει μεγάλος όγκος βροχής

Must Read

Έχουν ανοίξει οι ουρανοί από το πρωί σε αρκετές περιοχές της χώρας με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα. Ωστόσο, τα ισχυρά φαινόμενα αναμένεται να περιοριστούν σε συγκεκριμένες περιοχές, σύμφωνα με το επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ).

Δείτε βίντεο:




Ολόκληρο το επικαιροποιημένο δελτίο:

Περιορίζονται βαθμιαία σήμερα Δευτέρα (26-2-2024) τα έντονα φαινόμενα στην Ανατολική νησιωτική χώρα, επηρεάζοντας τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα και από αύριο το πρωί θα εξασθενήσουν. Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από ενισχυμένους νοτιοανατολικούς ανέμους εντάσεως 7 και πρόσκαιρα 8 μποφόρ και πιθανώς από χαλαζοπτώσεις.

Πιο αναλυτικά:

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

Τη Δευτέρα (26-02-24) στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου (από τη Χίο και νοτιότερα), τις ανατολικές Κυκλάδες, την Ανατολική Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Την Τρίτη (27-02-24) τα έντονα φαινόμενα θα διατηρηθούν μέχρι το πρωί στις νότιες περιοχές των Δωδεκανήσων και βαθμιαία θα εξασθενήσουν». 




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This