Στον ανακριτή σήμερα και αύριο οι συλληφθέντες για την υπόθεση Λυγγερίδη – Τρεις προφυλακίστηκαν

Αναμένονται και άλλες συλλήψεις ακόμα και μέσα στο Πάσχα!

Must Read

Συνεχίζονται σήμερα, Σάββατο και αύριο, Κυριακή οι απολογίες των 67 συλληφθέντων οι οποίοι αποτελούν ηγετικά στελέχη και μέλη εγκληματικής οργάνωσης που εμπλέκονται στην υπόθεση του τραυματισμού και του θανάτου του 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη το περασμένο Δεκέμβριο μετά από δολοφονική επίθεση που δέχτηκε με ναυτική φωτοβολίδα.



Οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν σοβαρότατες κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, δολοφονία και εκρήξεις.

Η σημερινή άφιξη στα δικαστήρια:

Χθες, απολογήθηκε ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα μια ομάδα από 10 χούλιγκαν. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας οι τρεις κρίθηκαν προφυλακιστέοι με την κατηγορία μόνο της προμήθειας ναρκωτικών. Οι υπόλοιποι επτά αφέθηκαν ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων και αναμένεται να οδηγηθούν εκ νέου ενώπιον των δικαστικών αρχών, μέσα στο Σαββατοκύριακο.




Σήμερα, ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, ανέφερε στον Ant1 ότι η υπόθεση θα συνεχίσει να ξετυλίγεται καθώς ανοίγουν στόματα και γίνονται όλο και περισσότερες αποκαλύψεις. Μάλιστα, προανήγγειλε και άλλες συλλήψεις για εγκληματική οργάνωση οι οποίες αναμένεται να γίνουν τις επόμενες μέρες, ακόμα και μέσα στο Πάσχα!



Δείτε επίσης:

Υπόθεση Λυγγερίδη: Οι αποκαλύψεις προστατευόμενου μάρτυρα για την επίθεση στο γήπεδο – Στον εισαγγελέα σήμερα 10 συλληφθέντες

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This