Νέα στοιχεία για την μαφιόζικη εκτέλεση του Αλβανού στον Βύρωνα – Βίντεο ντοκουμέντο

Οι εκτελεστές έφυγαν από το σημείο για να αφήσουν μια θέση πάρκινγκ κενή

Must Read

Νέο βίντεο ντοκουμέντο δημοσιεύθηκε την Παρασκευή λίγες μόλις στιγμές μετά την μαφιόζικη εκτέλεση 32χρονου Αλβανού στον Βύρωνα ενώ αποκαλύπτονται καινούργια στοιχεία για το θύμα και τους δράστες. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, oι επαγγελματίες δολοφόνοι τον εκτέλεσαν μπροστά στα μάτια της συντρόφου του ενώ πιο πέρα βρίσκονταν το 7χρονο παιδάκι τους μαζί με την γιαγιά του.




 

Οι δύο αναβάτες της μοτοσικλέτας φορούν σκουρόχρωμα κράνη και καλύπτουν τα χαρακτηριστικά τους. Στέκονται δίπλα στην πόρτα του οδηγού και πυροβολούν. Δύο σφαίρες από εννιάρι πιστόλι και ο 32χρονος πέφτει νεκρός.

Η σύζυγός του αρχικά χάνει τις αισθήσεις της και στην συνέχεια βγαίνει από την θέση του συνοδηγού. Είναι σε σοκ λίγα μέτρα από το μαύρο αυτοκίνητο, όταν την πλησιάζουν διασώστες. Από τη μια ο νεκρός και από την άλλη η γυναίκα του μέσα στα αίματα.




 

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, η μηχανή που επέβαιναν οι δράστες ήταν παρκαρισμένη στο σημείο όπου έγινε η μαφιόζικη επίθεση. Οι εκτελεστές είδαν το θύμα να έρχεται και έφυγαν από το σημείο για να αφήσουν μια θέση πάρκινγκ κενή ως «δόλωμα» για τον 32χρονο από την Αλβανία.




 

Τι λένε τα ΜΜΕ της Αλβανίας

Ο νεκρός φέρεται να ήταν καταζητούμενος και μέλος συμμορίας ενώ το 2018 είχε συλληφθεί για κατοχή μεγάλης ποσότητας όπλων και πυρομαχικών, καθώς και για χρήματα από κλοπές. Επιπλέον, φέρεται να εμπλέκεται σε φονική επίθεση εναντίον οχήματος με καλάσνικοφ.




 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This