Κιμ Γιονγκ Ουν: Διέρρευσαν οι απαγορευμένες φωτογραφίες της συζύγου του Bορειοκορεάτη ηγέτη

Το αμαρτωλό παρελθόν της

Must Read

Η ζωή και ο ρυθμός στην Βόρεια Κορέα συνεχίζουν να περικλείονται από πέπλο μυστηρίου και άκρας μυστικότητας, για τον δυτικό και όχι μόνο κόσμο.

Δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση το τι συμβαίνει με την σύζυγο του Κιμ Γιονγκ Ουν, Ri Sol-ju. Η Ri, το όνομά της οποίας σύμφωνα με του Αμερικανούς, είναι «φτιαχτό», είναι απροσδιορίστου ηλικίας, καθώς το υπάρχον καθεστώς δεν έχει αναφερθεί ποτέ σε εκείνη. Και επίσης καμία αναφορά δεν γίνεται σε οποιαδήποτε άλλη ηλικία μέλους της οικογένειας!

Θεωρείται πως είναι 30-35 ετών, ενώ η μοναδική πληροφορία που έχει διαρρεύσει για εκείνη είναι από τον παλαίμαχο σταρ του ΝΒΑ Ντένις Ρόντμαν, γνωστό και ως «σκουλήκι». Είναι άλλωστε ο μοναδικός Αμερικανός φίλος του Κιμ, με τον παλιό σύντροφο της Μαντόνα να έχει δηλώσει στον βρετανικό Guardian το 2013 πως «πρόκειται για μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια αυτή του Κιμ».

Πριν από 4 χρόνια εξάλλου, η Βόρεια Κορέα και ο Κιμ δέχτηκαν ένα σοβαρό πλήγμα: Ροζ φωτογραφίες της συζύγου κυκλοφόρησαν σε φυλλάδια… Τα φυλλάδια έπεσαν στο έδαφος της Β. Κορέας με την μέθοδο των… μπαλονιών, που συνηθίζουν να χρησιμοποιούν ομάδες στη Ν. Κορέα, για να ρίχνουν προπαγανδιστικό υλικό στον Βορρά! Μία κίνηση που ερμηνεύτηκε από πολλούς ποικιλοτρόπως.

Το συμβάν εξόργισε τόσο τον ηγέτη της Β. Κορέας, που έδωσε μεμιάς το ΟΚ για την ανατίναξη του γραφείου σύνδεσης με τη Ν. Κορέα! Όπως λέγεται, ο ηγέτης της Β. Κορέας παντρεύτηκε την Ρι τον Ιούλιο του 2012, ενώ ελάχιστες πληροφορίες υπάρχουν για την ζωή της πρώτης κυρίας της χώρας.

Το ήδη δημοσιευμένο υλικό

Το ροζ υλικό που διέρρευσε

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This