Σε κλίμα οδύνης το μνημόσυνο της Κυριακής Γρίβα – «Ας είναι το τελευταίο θύμα που έφυγε έτσι φριχτά» είπε ο πατέρας της

Zητά την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων

Must Read

Ανείπωτος πόνος και ένα τεράστιο γιατί πλανάται πάνω από την οικογένεια της αδικοχαμένης Κυριακής Γρίβα, που δολοφονήθηκε μπροστά από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων από τον πρώην σύντροφό της, με τους αστυνομικούς που βρίσκονταν εκεί να μην κάνουν τίποτα για να την προστατέψουν.

Σήμερα, σε βαρύ κλίμα, τελέστηκε το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από την δολοφονία της 28χρονης κοπέλας, με τον πατέρα της να ζητά την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων.

«Στη μνήμη της κόρης μου και σε όλον αυτόν τον κόσμο που είναι θλιμμένοι σήμερα εδώ να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι. Και θέλω όλα τα παιδιά, όλα τα αγόρια, τα κορίτσια, οι γυναίκες, όταν έχουν πρόβλημα να μιλάνε στους γονείς τους και στους φίλους τους, και να μην έχουμε άλλο τέτοιο θύμα. Μακάρι η Κυριακή μου να είναι το τελευταίο θύμα που έφυγε έτσι φριχτά», είπε φανερά φορτισμένος ο Σάκης Γρίβας.

Δηλώσεις έκανε και η δικηγόρος της οικογένειας, Ελένη Μαζαράκη, λέγοντας ότι «βρίσκεστε τόσο κοντά στην οικογένεια και πραγματικά στηρίζετε τον αγώνα μας για να μπορέσει αυτό το κορίτσι, που έφυγε τόσο φριχτά, να δικαιωθεί. Θα πρέπει οι κατηγορούμενοι να τιμωρηθούν όπως πρέπει».

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση που έχει προκαλέσει την οργή των πολιτών, καθώς η γυναικοκτονία έλαβε χώρα έξω από το Α.Τ. των Αγίων Αναργύρων, έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση που διαπιστώνει ευθύνες σε συγκεκριμένα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας που είχαν εμπλοκή το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας.

Δείτε επίσης: Συγκινεί ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα πριν από το μνημόσυνο: «Πού είναι το παιδί μου;»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This