Στις μητέρες όλου του κόσμου και φυσικά στη δική της αφιέρωσε την πρόκριση της στους «16» της Ρώμης η Μαρία Σάκκαρη

Must Read

Είχε δύο λόγους η Μαρία Σάκκαρη να προκριθεί στους «16» του τουρνουά της Ρώμης. Ο πρώτος ήταν καθαρά αγωνιστικός, να αποκλείσει την Ανγκελίνα Καλίνικα, την νο. 31 αθλήτρια τςη παγκόσμιας κατάταξης που πέρσι όμως είχε φτάσει στον τελικό.

Ο δεύτερος να αφιερώσει την πρόκριση της στις μητέρες όλου του κόσμου και φυσικά στη μητέρα της Αγγελική Κανελλοπούλου που την παρακολουθούσε από την εξέδρα.

Αν και δυσκολεύτηκε στο πρώτο σετ, χρειάστηκε 77′ για να φθάσει στη νίκη με «τάι μπρέικ» (7-4), στο δεύτερο υπήρξε εντυπωσιακή. Αξιοποίησε κάθε λάθος της Ουκρανής αντιπάλου της που στη πορεία του αγώνα κατέρρευσε. Νίκησε με 6-0 σε 34′.

Κι αμέσως μετά τον αγώνα στις πρώτες της δηλώσεις έσπευσε να αφιερώσει τη νίκη της στις μητέρες όλου του κόσμου που γιορτάζουν σήμερα και ειδικά στη μητέρα της που συγκινημένη παρακολουθούσε από κοντά την προσπάθεια της.

Τώρα περιμένει τον αγώνα της Βικτόρια Αζαρένκα (νο. 24) με την Αιγύπτια Μάγια Σερίφ (νο. 80) για να μάθει που θα αντιμετωπίσει στο δρόμο για την οκτάδα…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This