Κηφισιά: Χειροπέδες σε 74χρονο που βιντεοσκοπούσε με το κινητό του 14χρονη

Τι βρέθηκε στο τηλέφωνό του

Must Read

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (11/05), όταν ένα 14χρονο κορίτσι μαζί με τον επίσης ανήλικο αδερφό της βρίσκονταν σε λεωφορείο το οποίο επιτελούσε το δρομολόγιο Κηφισιά – Κρυονέρι.




 

Κάποια στιγμή ένας άγνωστος ηλικιωμένος την προσέγγισε και άρχισε να της κάνει κολακευτικά σχόλια, εστιάζοντας ιδιαίτερα σε ένα σημείο του σώματός της. Η 14χρονη κατάλαβε ότι ο 74χρονος είχε περίεργες διαθέσεις και άρχισε να απομακρύνεται από το σημείο, ενώ στη συνέχεια διαπίστωσε ότι ο άνδρας έβγαλε το κινητό του τηλέφωνο και την κατέγραφε σε βίντεο και φωτογραφίες.

Τα παιδιά ενημέρωσαν τον οδηγό του λεωφορείου στην Κηφισιά, ο οποίος σταμάτησε το όχημα στην περιοχή της Εκάλης. Αφού έκλεισε τις πόρτες, κάλεσε την Αστυνομία, με μηχανές της ΔΙ.ΑΣ. να σπεύδουν στο σημείο, προσάγοντας τον ηλικιωμένο.

Ακολούθησε έρευνα στο κινητό του τηλέφωνο, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει τραβήξει ένα βίντεο διάρκειας 39 δευτερολέπτων και τουλάχιστον τρεις φωτογραφίες με την ανήλικη μέσα από το λεωφορείο εστιάζοντας μάλιστα και σε επίμαχα σημεία του σώματός της.

Χειροπέδες πέρασε η αστυνομία στον 74χρονο άνδρα, ο οποίος βιντεοσκοπούσε ανήλικη μέσα σε λεωφορείο, όπως αναφέρει η ΕΡΤ. Το τηλέφωνο κατασχέθηκε, όπως και ένα δεύτερο το οποίο είχε πάνω του. Και τα δύο έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ για ανάλυση.

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This