Απίστευτη πρόκληση: Ύψωσαν τουρκική σημαία με τον Κεμάλ σε αγώνα βόλεϊ στην Χίο!

Η καταγγελία του Ανδρέα Σταλίδη - Περίεργο πως κανείς δεν αντέδρασε...

Must Read

Την προκλητική στάση της απέναντι στην χώρα μας έδειξε για ακόμη μια φορά η Τουρκία.

Σύμφωνα με την ανάρτηση στο Twitter/X που έκανε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος «Νίκη», Ανδρέας Σταλίδης, σε τουρνουά βόλεϊ γυναικών που έγινε στην Χίο, υπό την αιγίδα του δήμου, μεταξύ ομάδων Ελλάδας και Τουρκίας, τα μέλη της αποστολής της γειτονικής χώρας ύψωσαν μέσα στο γήπεδο, σημαία της Τουρκίας η οποία είχε πάνω της το πρόσωπο του σφαγέα των Ελλήνων Κεμάλ Ατατούρκ!

To περίεργο είναι ότι δεν υπήρξε κάποια αντίδραση και κανείς δεν ζήτησε να κατέβει η εν λόγω σημαία. Η Χίος ήταν ένα από τα νησιά που πέρασαν τα πάνδεινα επί τουρκικής κατοχής καθώς συνέβησαν απίστευτες αγριότητες κατά των ντόπιων.

Η ανάρτηση του Ανδρέα Σταλίδη:

«Η Δημοτική Παράταξη του Γιάννη Καραβασίλη στον Δήμο Χίου καταγγέλλει ότι σε τουρνουά βολλευ γυναικών στην Χίο, υπό την αιγίδα του Δήμου Χίου μεταξύ ομάδων Ελλάδας και Τουρκίας αναρτήθηκε τουρκική σημαία με την φωτογραφία του σφαγέα των Ελλήνων Κεμάλ Ατατούρκ! Ο Δήμαρχος Χίου Γιάννης Μαλαφής οφείλει κάποιες εξηγήσεις»

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This