Βόλος: 13χρονος προσήχθη για ομοφοβική επίθεση στον Κασσελάκη 

Must Read

Αμηχανία προκάλεσε η ομοφοβική επίθεση ενός ανήλικου αγοριού προς το πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη την ώρα που ο ίδιος μιλούσε σε πολίτες, στο περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στο Βόλο.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Κασσελάκη, ένας 13χρονος φώναξε «π@@στάρα», με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να «παγώνει» για λίγα δευτερόλεπτα και στη συνέχεια να λέει χαμογελώντας: «Να είσαι καλά, έλα να το πεις εδώ. Η ομοφοβία είναι μέρος μίας Ελλάδας που πρέπει κάποια στιγμή να την ξεπεράσει».

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TheNewspaper.gr, ο ανήλικος προσήχθη από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. 

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, κάποιος από το πλήθος φώναξε αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη «να φύγει ο γκαντέμης», με τον Κασσελάκη να υιοθετεί στάση πολιτικής ορθότητας ενώ παράλληλα έταξε και… καλύτερη διακυβέρνηση: «Μη μιλάμε έτσι εμείς. Εκτιμώ το συναίσθημα, αλλά το να φύγει το συγκεκριμένο άτομο από το Μαξίμου είναι το πρώτο βήμα, αλλά εμείς πρέπει να κυβερνήσουμε καλύτερα» απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Σιγα να μη χυθει η καρδαρα με το γαλα. Προσηχθη σου λεει ο δεκατριαχρονος για ομοφοβικο σχολιο! Στη Woke Μπανανια της σφαλιαρας και της ξεφτλιας δεν περιμενω κατι καλυτερο σε οτι αφορα την εννομη ταξη! Να γινουν ταξιαρχοι επι τιμη οι αστυφυλακες που προσηγαγαν τον ανηλικο

  2. Καλά στα καφενεία και στις ταβέρνες δεν σε προσφωνούν διαφορετικά και συν τοις άλλοις μπορείς να ακούσεις και άλλους χειρότερους προσδιορισμούς….

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This