Ο Μαρινάκης τα έβαλε με τη Σάττι και «κατάπιε» το προκλητικό παραλήρημα Ράμα στο Γαλάτσι!

Oύτε μια λέξη από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο για τις ευθείες απειλές του Αλβανού πρωθυπουργού μέσα στη χώρα μας

Must Read

Ο Παύλος Μαρινάκης μόνο δεν είπε κουβέντα για το πρωτοφανές εθνικιστικό παραλήρημα Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα που έφτασε ακάλεστος και με απειλές στο Γαλάτσι για να προσβάλλει την Ελλάδα, αλλά έβαλε και πλάτη στον μεγαλοϊδεάτη που ονειρεύεται τη Μεγάλη Αλβανία.

Ο Έντι Ράμα έστησε αλαζονική φιέστα στο κλειστό γήπεδο Γαλατσίου υποστηρίζοντας ότι «η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες όσο ανήκει και στους Αλβανούς», όμως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν έβγαλε άχνα. «Όλη αυτή η κινδυνολογία για την επίσκεψη αποδείχθηκε άσκοπη κι ίσως είναι ύποπτη, για να βλάψει τα συμφέροντα της χώρας» δήλωσε ο Παύλος Μαρινάκης που δεν βρήκε ούτε μια λέξη για τον Αλβανό πρωθυπουργό που έθεσε θέμα αλβανικής μειονότητας στην Ελλάδα, απειλώντας ευθέως την εθνική μας ασφάλεια!

«Δεν υπήρχε τρόπος να απαγορευθεί ιδιωτική επίσκεψη ξένου ηγέτη. Αυτοί που μας κάνουν κριτική γιατί ήρθε, δεν μας έχουν πει τον τρόπο που θα μπορούσαμε να το εμποδίσουμε. Αυτή η κριτική ήταν εκ του ασφαλούς και χωρίς πραγματικό αντικείμενο» υποστήριξε ο Παύλος Μαρινάκης στηρίζοντας την στάση υποτέλειας που έχει υιοθετήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Με αδιανόητη προκλητικότητα ο Ράμα έθεσε θέμα Τσάμηδων, βάφτισε Αλβανίδα τη Μπουμπουλίνα και αποχώρησε ανενόχλητος, με την κυβέρνηση να σκύβει το κεφάλι, τη στιγμή που ακόμα και ο γιος του Μπελέρη μίλησε για τρομοκρατία.

Όσο για τον δήμαρχο Χειμάρρας που παραμένει όμηρος των αλβανικών αρχών, με τον Ράμα να στέλνει μήνυμα ισχύος ερχόμενος στη χώρα μας τη μέρα που συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τη σύλληψή του, ο Μαρινάκης αρκέστηκε στο να κάνει μια χλιαρή δήλωση επαναλαμβάνοντας ότι «το έχουμε πει ρητά ότι είναι θέμα σεβασμού κράτους δικαίου που το έχουμε θέσει σε όλα τα διεθνή φόρα. Η υποψηφιότητα του συμβολίζει αυτή τη διεκδίκηση, που πρέπει να ξεπερνάει τις κομματικές γραμμές».

Βρήκε λέξεις μόνο για τη… Σάττι

Αφού κράτησε ακραία παθητική στάση για τις προκλήσεις του Ράμα μέσα στη χώρα μας, ο Μαρινάκης κατάφερε να τα βάλει μόνο με τη… Μαρίνα Σάττι και τα χασμουρητά της την ώρα που μιλούσε η εκπρόσωπος τύπου του Ισραήλ σε συνέντευξη τύπου της Eurovision. «Όταν κάποιος εκπροσωπεί μια χώρα κα ταξιδεύει με έξοδα του Έλληνα φορολογούμενου πρέπει να προσέχει τη συμπεριφορά του και τη δημόσια εικόνα του γενικότερα» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος την ώρα που η ίδια η κυβέρνηση Μητσοτάκη με την εξωτερική πολιτική της θέτει σε κίνδυνο ακόμα και τα εθνικά μας συμφέροντα!

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Πως τον κόβεται τον τουρμπάτο? Αν τραβήξουν την πρίζα, και πέσει η τάση, δεν υπάρχει εφεδρική ενέργεια!!
    Είναι ένα τιποτένιο ΔΑΠΙΤΙΚΟ φερέφωνο, που αρέσκεται στο φασκέλωμα!! Αλλά οι Απαντήσεις του, Πυρηνικές!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This