Συγκλονίζει η επιστολή της χαροκαμένης μάνας της Κυριακής στον δολοφόνο του παιδιού της

«Θέλω να του πείτε, να έρθει να ρωτήσει εμένα, που κάθε φορά που τα βλέπω, φωνάζω στο νινί μου “τρέχα”, λες και κάτι θα αλλάξει»

Must Read

Σαράντα μέρες έχουν περάσει από εκείνο το μοιραίο βράδυ που η Κυριακή Γρίβα έπεφτε νεκρή, δολοφονημένη από το χέρι του πρώην συντρόφου της, αβοήθητη μπροστά στο αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Η κατάσταση της υγείας της μητέρας της επιδεινώθηκε, βλέποντας και την υπόθεση όπως λέει η ίδια να μην προχωρά και πλέον νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ.

Ο ΑΝΤ1 έφερε στο φως την χειρόγραφη επιστολή της μητέρας της Κυριακής προς τον δολοφόνο του παιδιού της, λίγο πριν εκείνη εισαχθεί στο νοσοκομείο.

Σε αυτή την επιστολή έγραψε όλα όσα ήθελε να του πει, μετά τον ισχυρισμό του στον εισαγγελικό ψυχιατρικό πραγματογνώμονα ότι δεν θυμάται τίποτα από τον φόνο!

Στην επιστολή μεταξύ άλλων αναφέρει η μητέρα:

«Θέλω να πείτε στον δολοφόνο, στον γυναικοκτόνο, στον Θανάση, επειδή είπε οτι δεν θυμάται τίποτα, να του δείξετε τα βίντεο. Τα ίδια βίντεο που βλέπω και εγώ, και όλη η Ελλάδα και στο εξωτερικό. Θέλω να του πείτε, να έρθει να ρωτήσει εμένα, που κάθε φορά που τα βλέπω, φωνάζω στο νινί μου “τρέχα”, λες και κάτι θα αλλάξει.

Αν πάλι δεν θυμηθεί, δώστε του να ακούσει το ηχητικό που το κοριτσάκι μου λέει “χάνομαι” και κραυγάζει. Να ακούσει αυτή την κραυγή, που όποιος το είδε και το άκουσε, δεν θα το ξεχάσει ποτέ. Πόσο μάλλον εγώ που βλέπω να σφάζει το παιδί μου από 5 διαφορετικές γωνίες».

Σύμφωνα με την Έλενα Τζούλη, δικηγόρο της μητέρας της Κυριακής, «αμέσως ο κ. Γεωργιάδης βοήθησε. Το παράπονό της ήταν ότι δεν έχει γίνει τίποτα, καμία εξέλιξη, ενώ ο δράστης χαίρει προστασίας με ειδικές ψυχιατρικές παρακολουθήσεις, χωρίς να έχει βγει πραγματογνωμοσύνη».

Πλέον οι γονείς και οι φίλοι της 28χρονης άγρια δολοφονημένης, ζητούν να τιμωρηθούν όχι μόνο οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο αστυνομικό τμήμα την ώρα του φόνου, αλλά και οι ανώτεροι αξιωματικοί που τους ανέθεσαν καθήκοντα εκείνη την τραγική μέρα.




Δείτε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This