Μυστηριώδης εξαφάνιση 60 άγριων αλόγων στην Καρδίτσα

Must Read

Τη μυστηριώδη εξαφάνιση 60 και πλέον αλόγων, τα οποία βοσκούσαν ελεύθερα στα βουνά γύρω από το Πετρίλο Καρδίτσας, καταγγέλλει φιλοζωική οργάνωση της Λάρισας, υποστηρίζοντας πως ενδέχεται να έχουν πέσει θύματα σπείρας κλεφτών.

Με ανάρτησή του στα social media, ο Σύλλογος Προστασίας Κακοποιημένων Ζώων Λάρισας «Ελεύθερος» καλεί όλους τους φιλόζωους της περιοχής να βοηθήσουν για την αναζήτηση των αλόγων, ευελπιστώντας, παράλληλα, να «ανοίξουν στόματα».

Η ανάρτηση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

«ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΉ ΣΑΣ!!!

Μυστήριο περιστατικό συνέβη στη Θεσσαλία. Με άγνωστο τρόπο εξαφανίστηκε ολόκληρη μονάδα 60 περίπου ελεύθερων αλόγων. Το μυστήριο είναι ότι τα άλογα δεν ήταν τόσο ήρεμα, και ένας τέτοιος αριθμός μας οδηγεί σε επαγγελματίες κλέφτες. Τα ζώα ζούσαν στο Πετριλο Καρδίτσας στο Δήμο Ανατολικής Αργιθεας. Αν ξέρετε κάτι αν είδατε η αν ακούσατε επικοινωνιστε με την σελίδα μας η στα τηλέφωνα του σωματείου. Βοηθήστε σώστε τις ψυχουλες!!!! Μεγάλη βοήθεια θα είναι για εμάς να επικοινωνησουν μαζί μας άτομα που έχουν την κατάλληλη εμπειρία και ασχολούνται με άλογα!!!

Επισημαινουμε οτι η καταγγελια εγινε σημερα αλλα το συμβαν εγινε πριν λιγο καιρο. Ο σκοπος μας ειναι να ανοιξουν στοματα… Μιληστε επιτελους!!! Τι φοβαστε???».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This