Δεύτερη νιότη: 78χρονος έκανε πρόταση γάμου σε 75χρονη

Δείτε το σκηνικό

Must Read

Ο 78χρονος Γιάννης εξέπληξε την 75χρονη Νίτσα στο ριάλιτι του STAR

Ένα ραντεβού διαφορετικό από τα υπόλοιπα παρακολούθησαν οι τηλεθεατές στο νέο επεισόδιο του First Dates. Ο 78χρονος Γιάννης έκανε πρόταση γάμου στην 75χρονη Νίτσα, ξαφνιάζοντάς την!

Ο 78χρονος συνεννοήθηκε κρυφά με την παρουσιάστρια, Ζενεβιέβ Μαζαρί, όταν η Νίτσα βρέθηκε για λίγο στην τουαλέτα, προτείνοντάς την να τον παντρευτεί. «Θα με δείρεις, μου φαίνεται. Θα φάω ξύλο εγώ σήμερα. Θα με δείρεις σίγουρα, δεν θα την γλιτώσω! Δεν θα την βγάλω καθαρή απόψε! Λοιπόν, θα σου κάνω πρόταση γάμου. Θέλεις;» σημείωσε ο 78χρονος, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό την 75χρονη. «Σ’ ευχαριστώ πολύ! Αυτά έλεγες στην κοπέλα;» αναφώνησε, πνιγμένη στα γέλια, η Νίτσα, μιας και είχε δει τον Γιάννη να συνομιλεί με την Ζενεβιέβ. «Ξαφνιάστηκα, έμεινα, μου ήρθε ταμπλάς εκείνη την ώρα. Δεν το περίμενα» παραδέχθηκε η ίδια στην κάμερα.

Αφού το «ζευγάρι» τελείωσε το γεύμα, ο Γιάννης επέμεινε να ζητάει μία απάντηση και η Ζενεβιέβ μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του First Dates καραδοκούσαν για να μάθουν την έκβαση του ραντεβού. Λίγα λεπτά αργότερα, όλοι πλησίασαν στο τραπέζι, ο ηλικιωμένος είπε: «Ε, βέβαια έχουμε το ναι, τι δεν το έχουμε; Το έχουμε το «ναι», το έχουμε βέβαια» και οι σαμπάνιες άνοιξαν. Ωστόσο, με μια διαφορά. Το «ναι» δεν ακούστηκε ποτέ από την 75χρονη…




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This