Silia Kapsis: Το παράπονό της για τη βαθμολογία της Ελλάδας στην Eurovision και το σχόλιο για τo χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι

Η 17χρονη τραγουδίστρια που εκπροσώπησε την Κύπρο λέει ότι ο πατέρας της δεν την πήρε τηλέφωνο ούτε για συγχαρητήρια

Must Read

Σε ηλικία μόλις 17 ετών η Silia Kapsis κέρδισε τις εντυπώσεις εκπροσωπώντας την Κύπρο στη Eurovision 2024, ωστόσο κατάφερε να «τερματίσει» 15η με το «Liar». Η νεαρή τραγουδίστρια κράτησε την θετική εμπειρία από τον μουσικό διαγωνισμό, ωστόσο δεν δίστασε να μιλήσει για τα παράπονά της, ένα εκ των οποίων ήταν και η βαθμολόγια της Ελλάδας στην Κύπρο.

«Προσπαθώ ακόμα να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί. Τσιμπιέμαι για να το καταλάβω, είμαι πάρα πολύ περήφανη για την ομάδα μου. Την πρώτη φορά που ανέβηκα στη σκηνή της Eurovision ήμουν πάρα πολύ αγχωμένη» είπε η Silia Kapsis μιλώντας στην Super Κατερίνα και πρόσθεσε ότι περίμενε από τη χώρα μας να της δώσει 12 βαθμούς.




«Περίμενα το 12άρι από την Ελλάδα, για να πω την αλήθεια. Αλλά και το 10άρι είναι πολύ καλό, οπότε μια χαρά. Μου αρέσει η Αναστασία, η Ελένη Φουρέιρα. Με τη Μαρίνα Σάττι δεν μιλήσαμε πάρα πολύ, ήταν οι χρόνοι μας περιορισμένοι. Θα ήθελα να συνεργαστώ με αρκετούς Έλληνες καλλιτέχνες» είπε μεταξύ άλλων.




Στο πλευρό της στο Μάλμε της Σουηδίας βρέθηκαν συγγενείς της όπως η γιαγιά και τα ξαδέρφιά της: «Η γιαγιά μου πάντα μου λέει: “Πάνω στη σκηνή είμαι πάντα μαζί σου, να το ξέρεις”. Ήταν εκεί στη Σουηδία μαζί μου, όπως και τα ξαδέλφια μου» δήλωσε η τραγουδίστρια ωστόσο όταν δέχτηκε ερώτηση για τον πατέρα της, η ίδια αποκάλυψε ότι δεν έχει μιλήσει μαζί του από την παιδική της ηλικία και ότι εκείνος δεν την κάλεσε ούτε για να την συγχαρεί μετά την εμφάνισή της: «Έχω μεγαλώσει χωρίς τον πατέρα μου, έχω να τον δω από 5 χρονών. Δεν με κάλεσε μετά τη Eurovision να με συγχαρεί».




Μάλιστα, ο παππούς και η γιαγιά της εμφανίστηκαν στην εκπομπή:




Σχολιάζοντας τα χασμουρητά της Μαρίνας Σάττι κατά την διάρκεια της ομιλίας της Ισραηλινής τραγουδίστριας, η ίδια γέλασε αμήχανα και είπε… «Ξέρεις… εκπροσωπείς μια χώρα». Επιπλέον, σε ερώτηση που δέχτηκε από την παρουσιάστρια, παραδέχτηκε ότι είχαν γίνει συστάσεις για την συμπεριφορά των εκπροσώπων στον διαγωνισμό, σε ό,τι είχε να κάνει με τη συμμετοχή του Ισραήλ. 




Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

    • Η Ελλάδα δηλαδή η επιτροπή που ψήφισε ήταν ορκισμένη στον Εωσφόρο γι’αυτό μην στενοχωριέσαι γλυκιά μου ,όσο για τον”πατέρα” να ξέρεις πως υπάρχουν πολλοί σαν κι αυτόν που δεν πονούν ούτε το αίμα τους.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This