Ο Μπλίνκεν πήγε στην εμπόλεμη Ουκρανία να ροκάρει – Έπαιξε κιθάρα σε μπαρ του Κιέβου

Θύμισε την ορχήστρα του Τιτανικού

Must Read

Τη λάθος στιγμή αποφάσισε να δείξει την καλλιτεχνική φλέβα του ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν, εν μέσω δύσκολης περιόδου για την Ουκρανία μιας και η Ρωσία έχει σημειώσει σημαντικά κέρδη στο πεδίο της μάχης τις τελευταίες εβδομάδες.




 

Μεταξύ άλλων στα βόρεια σύνορα της Ουκρανίας κοντά στο Χάρκοβο, όπου πήρε τον έλεγχο πολλών χωριών. Το Χάρκοβο είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ουκρανίας και γίνεται όλο και πιο ευάλωτη σε επιθέσεις καθώς, σύμφωνα με το CNN, η Ρωσία πλησιάζει όλο και πιο κοντά στα προάστιά της.

https://www.youtube.com/watch?v=VRvkRvLSYaY

 

Ο αρχηγός της αμερικανικής διπλωματίας διάλεξε το κλαμπ Barman Dictat, ένα μουσικό μπαρ στο κέντρο του Κιέβου που χτίστηκε για να λειτουργήσει ως καταφύγιο σε περίπτωση πολέμου, και έπαιξε το Rockin’ in the Free World του Νιλ Γιανγκ.

 

Σε μια σπάνια και ειλικρινή παραδοχή του πόσο άσχημη είναι η εικόνα αυτή τη στιγμή, ο κορυφαίος στρατηγός της Ουκρανίας, Ολεξάντρ Σίρσκι, δήλωσε ότι η κατάσταση στη βόρεια περιοχή του Χαρκόβου έχει «επιδεινωθεί σημαντικά», αφού η Ρωσία ισχυρίστηκε ότι κατέλαβε τέσσερα ακόμη χωριά, καθώς επέκτεινε την αιφνιδιαστική διασυνοριακή επίθεσή της.

Η Μόσχα έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί τις ελλείψεις πυρομαχικών της Ουκρανίας, προωθώντας πολλαπλά σημεία κατά μήκος της μεθοριακής γραμμής της ανατολικής Ουκρανίας, καθώς το Κογκρέσο των ΗΠΑ καθυστερούσε επί μήνες σχετικά με το πακέτο βοήθειας προς την Ουκρανία ύψους 61 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Διαβάστε ακόμα:

Απροειδοποίητη επίσκεψη Μπλίνκεν στο Κίεβο μετά την έγκριση για επιπλέον στρατιωτική βοήθεια

Η συμφωνία της καταστροφής στο Κίεβο

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ GLOMEX

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This