Φτιάχνει κόμμα ο παλαιοχριστιανός Μανώλης!

Τι είπε για τις προθέσεις του

Must Read

Να βάλει το δικό του «λιθαράκι» ώστε να αλλάξει το… πολιτικό σκηνικό της χώρας θέλει ο Μανώλης Καλαιτζιδάκης, περισσότερο γνωστός ως «παλαιοχριστιανός».

Ο 45χρονος είχε αναφερθεί και στο παρελθόν σε αυτή την επιθυμία του. 

Σύμφωνα με όσα είπε στην τηλεοπτική εκπομπή «Πρωινό» του Ant1 βρίσκεται στα σκαριά το κόμμα που ετοιμάζει ώστε να κατέβει στις εκλογές.

Όπως αποκάλυψε αυτή τη στιγμή συντάσσεται το καταστατικό και όλα γίνονται με προσεκτικά βήματα. Μάλιστα, είπε πως έχει βρεθεί και το όνομα αλλά δεν αναφέρθηκε σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Θα ήθελε το κόμμα να «κατέβει» στις ευρωεκλογές του Ιουνίου, ωστόσο, παραδέχτηκε πως είναι πολύ σύντομα και δεν προλαβαίνει!

«Αυτή τη στιγμή ετοιμάζεται το καταστατικό όμως δεν βιαζόμαστε, αφού δεν προλαβαίνουμε τις ευρωεκλογές. Πάμε με αργά και σταθερά βήματα. Κάναμε έλεγχο στον Άρειο Πάγο και δεν υπάρχει πρόβλημα με το όνομα», δήλωσε συγκεκριμένα.

Παράλληλα, σημείωσε πως έχει επιστρέψει στην ζωή στη σπηλιά όπου τον γνωρίσαμε, αλλά δεν ξεκαθάρισε αν η γυναίκα και τα παιδιά του είναι μαζί του.

«Στην σπηλιά που ζω όλο και κάτι μαθαίνω από ότι γίνεται στον κόσμο. Σίγουρα χρειάζεται αλλαγή ο τόπος στο πολιτικό σκηνικό».

Τέλος, ο 45χρονος έριξε τα «βέλη» του προς τον πατέρα Κλεομένη, τον οποίο είχε κατονομάσει ως πατέρα του παιδιού της κόρης του, αναφέροντας «πετούσε πέτρες σε κολώνες».

Δείτε τις δηλώσεις του:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This