Στη «φάκα» 45χρονος που κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας με ανήλικους κάτω των 12 ετών!

Η σύλληψή του ήρθε μετά από αξιοποίηση κατάλληλων πληροφοριών

Must Read

Στα χέρια των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, βρίσκεται από χθες, Τρίτη, ένας 45χρονος από την Μαγνησία, ο οποίος είχε στην κατοχή του υλικό παιδικής πορνογραφίας!

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας, μέσα από την αξιοποίηση κατάλληλων πληροφοριών, διαπιστώθηκε πως ο άνδρας είχε στον υπολογιστή του και μοίραζε τουλάχιστον 34 αρχεία που περιείχαν σκηνές σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών που ήταν κάτω από 12 ετών!

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητό τηλέφωνο με κάρτα SIM και κάρτα μνήμης, σκληρός δίσκος, ο οποίος εξήχθη από σταθερό ηλεκτρονικό υπολογιστή, 2 κάρτες μνήμης, 2 φορητά μέσα αποθήκευσης τύπου USB και οπτικός ψηφιακός δίσκος (DVD). Μάλιστα, κατά την επιτόπια έρευνα που διενεργήθηκε ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του στις διερευνώμενες αξιόποινες πράξεις, ενώ εντοπίστηκαν αποθηκευμένα στο κινητό του τηλέφωνο 2 αρχεία βίντεο, με περιεχόμενο πορνογραφίας ανηλίκων.

Τα ευρήματα έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια στη Βόρεια Ελλάδα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα και παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This