«Βουτιά» στο κενό έκανε το μοντέλο Ερμής Καραγιάννης που αυτοκτόνησε – «Ήταν γαλήνιος όταν το έκανε», είπε ο πατέρας του!

Ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δεν είχε δουλειά, δεν έβγαινε έξω - Τι αποκαλύπτει στενή φίλη του

Must Read

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις σχετικά με την αυτοκτονία του 23χρονου μοντέλου και πρώην υποψηφίου του GNTM, Ερμή Καραγιάννη.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, ο νεαρός αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα το τελευταίο χρονικό διάστημα και τίποτα δεν μπορούσε να τον βγάλει από το σκοτάδι στο οποίο είχε βυθιστεί. Έτσι την περασμένη Πέμπτη αποφάσισε να δώσει τέλος στην ζωή του πέφτοντας στο κενό…

Ο 23χρονος ζούσε μαζί με την πατέρα του ο οποίος αντιλήφθηκε τι συνέβη και προσπάθησε να τον σώσει τελευταία στιγμή αλλά δεν τα κατάφερε. Ο άντρας βρέθηκε σε κατάσταση σοκ καθώς θέλησε να πιάσει το παιδί του αλλά έπεσε από τα χέρια του!




Η στενή φίλη του μοντέλου, Ρένια Τσακίρη μίλησε το πρωί στην εκπομπή «Super Katerina για την αυτοκτονία, αποκαλύπτοντας πως ο Ερμής είχε απομακρύνει τους διαδικτυακούς φίλους του ενώ τόνισε πως κανείς δεν πίστευε πως θα βάλει τέλος στη ζωή του.

«Αυτοκτόνησε την μέρα που έπαιζε ο Ολυμπιακός και προκρίθηκε, την περασμένη Πέμπτη. Έγινε όλο τόσο ξαφνικά. Έκανε κάποιους φίλους του delete από το Instagram, και κάποιους άλλους block. Σαν να μας λέει αυτό ήταν, τέλος. Δεν μας πήγε ποτέ το μυαλό. Ήταν χάλια ψυχολογικά, μου έλεγε ότι δεν τον γεμίζει τίποτα, δεν είχε νόημα η ζωή του. Δεν μπορούσε να βρει σύντροφο, προσπαθούσα να τον ηρεμήσω. Δεν περιμέναμε ποτέ να έρθει στα αυτιά μας ότι αυτοκτόνησε ο Ερμής. Προσπάθησε ο πατέρας του να τον σώσει και έπεσε από τα χέρια του…Ο πατέρας του το μόνο που μας είπε είναι ότι ήταν τόσο χαρούμενος… ένιωσε γαλήνη ότι το έκανε» αποκάλυψε η φίλη του Ερμή Καραγιάννη.




Σε άλλες δηλώσεις στο «Πρωινό Σου Σου» η κ. Τσακίρη αναφέρθηκε στην ψυχολογία του και το γεγονός πως παραπονιόταν ότι δεν είχε δουλειά. 

«Τον τελευταίο καιρό κάναμε πολλή παρέα, εννοείται ότι γνώριζα τα προσωπικά του. Μια ήταν καλά, μία δεν ήταν καλά, όπως όλοι μας. Δεν μου έδειξε κάτι παραπάνω για να καταλάβω ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Έχουμε πάθε όλοι σοκ. Τελευταία φορά τον είχα δει πριν την Μεγάλη Εβδομάδα. Τον παρακαλούσα να βγει έξω και δεν είχε όρεξη. Τα συζητήσαμε και επιστρέψαμε σπίτια μας. «Δεν δούλευε, έκανε κάποια διαφημιστικά και τέτοιες δουλειές. Είχε πολλά παράπονα του τύπου “Πότε θα βρω εγώ το νόημα της ζωής;” “Πότε θα πετύχω αυτά που θέλω;”. Είχε μεγαλώσει στη Βούλα και μετά μετακόμισε με τον μπαμπά του στο κέντρο της Αθήνας. Είχαν καλή σχέση με τον μπαμπά του και γι’ αυτό επέλεξε να μείνει και με αυτόν».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο πώς έμαθε για τον θάνατο του φίλου της.

«Εγώ το έμαθα με έναν άκυρο τρόπο, γιατί έλαβα ένα μήνυμα στο Instagram από μια κοπέλα η οποία με ρωτούσε αν τα έμαθα. Νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα. Πήρα τηλέφωνο αυτή την κοπέλα, ήταν από το χωριό του το Καρπενήσι, όπου είχε πάει και το Πάσχα. Εκείνη δεν τον είχε δει στις γιορτές, δεν έβγαινε έξω. Το έμαθε όταν της το ανακοίνωσε ο θείος του Ερμή».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This