Θρίλερ στη Χαλκίδα: Η ΕΛ.ΑΣ. «αγγίζει» τον δολοφόνο της 63χρονης – «Δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης» αναφέρει η κόρη της

Κάτω από μία γλάστρα, στην είσοδο του σπιτιού, υπήρχαν κρυμμένα κλειδιά της εξώπορτας, κάτι που γνώριζαν πολύ συγκεκριμένα άτομα

Must Read

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την υπόθεση-θρίλερ με την 63χρονη γυναίκα, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στη Χαλκίδα, έχοντας δεχτεί πολλαπλές μαχαιριές στο σβέρκο, με την Ελληνική Αστυνομία να αναφέρει πως πλησιάζει τον δράστη της δολοφονίας.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εκπομπής «Live news», σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, κλειδιά του σπιτιού υπήρχαν κρυμμένα κάτω από μία γλάστρα στην είσοδο του σπιτιού, κάτι που γνώριζαν συγκεκριμένα άτομα, όπως η οικιακή βοηθός και η κόρη της 63χρονης, η οποία κηδεύτηκε την Τετάρτη σε κλίμα οδύνης. Ο δράστης, ο οποίος το έσκασε με περισσότερα από 7.000 ευρώ που έκλεψε από το θύμα, φέρεται πως δεν έψαξε και σε άλλα σημεία του σπιτιού, καθώς κάποια χρυσαφικά βρέθηκαν άθικτα, ενώ επέλεξε να διαφύγει από την πίσω πόρτα, καθώς, ως φαίνεται, γνώριζε δεν την «πιάνει» καμία κάμερα από τα γύρω σπίτια.

Η τελευταία αυτή πληροφορία ενισχύει και το «σενάριο» ο δράστης να ήταν γνωστός της δολοφονημένης γυναίκας. Όσοι, πάντως, γνώριζαν την ηλικιωμένη, αδυνατούν να πιστέψουν πως κάποιος την είχε βάλει «στόχο», όχι απλά για να τη ληστέψει, αλλά και για να φτάσει στο σημείο να την σκοτώσει με τόσο βάναυσο τρόπο.

Ο Αθανάσιος Τάρτης, νομικός σύμβουλος της κόρης της 63χρονης, σε δηλώσεις του στην εκπομπή ανέφερε ότι «οι αστυνομικοί μας λένε ότι είναι αισιόδοξοι ότι είναι κοντά στον δολοφόνο της 63χρονης». «Η πεποίθησή μας είναι ότι όποιος πήγε να πάρει τα χρήματα από το δωμάτιο της κόρης του θύματος, έγινε αντιληπτός από την 63χρονη και έτσι κατέληξε στη δολοφονία της», σημειώνει ο ίδιος.

«Για τα χρήματα γνωρίζαμε μόνο η μητέρα μου κι εγώ»

«Δεν έχουμε βρει σημάδια παραβίασης στο σπίτι και τις πόρτες. Μέναμε οι δύο μας εκεί και κλειδιά, πέρα από εμένα, είχε μόνο μία γυναίκα που τη βοηθούσε, γιατί είχε κάποια προβλήματα υγείας. (Η γυναίκα) έχει δώσει κατάθεση, αλλά ούτε αυτή ξέρει κάτι. Και για τα χρήματα γνωρίζαμε μόνο η μητέρα μου κι εγώ. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, ούτε κάποια αντιπαράθεση υπήρχε», σημειώνει η κόρη της δολοφονημένης γυναίκας.

«Ότι είναι λίγο περίεργο, είναι. Δεν υπάρχουν ίχνη διάρρηξης. Μπήκαν μέσα στο σπίτι και πήγαν ακριβώς εκεί που είχε τα λεφτά. Αυτό είναι λίγο περίεργο, δεν είναι;», αναφέρει ξάδερφος του θύματος.

Η αδικοχαμένη γυναίκα πριν από έναν χρόνο έχασε τον -πρώην αστυνομικό- σύζυγό της, με τον οποίο και απέκτησε την κόρη της. Ο χαμός του, ήταν κάτι που τής στοίχισε αρκετά. Κλείστηκε στο σπίτι της, περιόρισε κάθε κοινωνική συναναστροφή και σταμάτησε να επισκέπτεται τον πατέρα της σε κοντινό χωριό. «Καλή οικογένεια. Ερωτευμένη πάρα πολύ με τον άντρα της. Την είχε συνταράξει ο θάνατός της», δηλώνει πρώην συνάδελφος του θύματος.

Το τελευταίο διάστημα παράλληλα με την κόρη της τη φρόντιζε μία γυναίκα. Η 63χρονη περπατούσε με δυσκολία, λόγω της ασθένειας που αντιμετώπιζε. «Ήθελε κάποια φροντίδα όσον αφορά την ιατροφαρμακευτική της περίθαλψη. Ερχόταν μία κυρία, φίλη της οικογένειας προφανώς και της έδινε τα φάρμακα μέχρι να γυρίσει η κόρη», αναφέρει γείτονας της 63χρονης. Άνθρωποι που τη γνώριζαν, εικάζουν πως ο δράστης εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ήταν μία γυναίκα μόνη της και αβοήθητη, μετά τον χαμό του συζύγου της. «Ίσως ξέρανε ότι δεν υπάρχει άντρας στο σπίτι, ίσως ξέρανε ότι υπάρχει μία ανήμπορη σύζυγος…», προσθέτει ο ίδιος.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This