Μεγάλη αγάπη του Μητσοτάκη στον Σκάι!

Δύσκολα μπορεί να θυμηθεί κάποιος πρωθυπουργό να δίνει δύο συνεντεύξεις στον ίδιο σταθμό την ίδια μέρα

Must Read

Κάθε φορά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης περνάει τις πόρτες του Σκάι νιώθει σαν το σπίτι του… κι αυτό είναι κάτι που βγαίνει και στον κόσμο. Ο ίδιος, άλλωστε, στο κανάλι του Φαλήρου έχει συγγενείς αλλά και πολύ στενούς φίλους να εργάζονται ως παρουσιαστές. Τόσους, μάλιστα, που σε μόλις μία ημέρα ο πρωθυπουργός κατάφερε να δώσει μια πολιτική συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό και να κάνει μια περατζάδα που μοιάζει με συνέντευξη από τον ραδιοφωνικό σταθμό του ίδιου ομίλου.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, γιατί η χθεσινή φαρσοκωμωδία είναι πρωτοφανής. Το πρωθυπουργικό γραφείο είχε ενημερώσει ήδη από το απόγευμα της Τετάρτης πως το πρωί της Πέμπτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δώσει συνέντευξη στους Οικονόμου και Παυλόπουλο.

Οπως ήταν προγραμματισμένο, η συνέντευξη δόθηκε, αλλά ενώ ο πρωθυπουργός ετοιμαζόταν ν’ αποχωρήσει από το κανάλι του Φαλήρου, θυμήθηκε πως στον Σκάι έχει ακόμα έναν καλό και στενό φίλο, τον Αρη Πορτοσάλτε. Κάπως έτσι, ο πρωθυπουργός έκανε επίσκεψη στο στούντιο του ραδιοφωνικού Σκάι για να πει ένα «γεια» και να απαντήσει σε ορισμένες… σκληρές ερωτήσεις και από τον πολέμιο του λαϊκισμού και της εκάστοτε εξουσίας Αρη Προτοσάλτε.

Ο διαγραφείς, μάλιστα, από την ΕΣΗΕΑ, για να πείσει το κοινό του πως η φωνή που ακούγεται είναι πράγματι του Κυριάκου Μητσοτάκη, είπε «κύριε πρόεδρε, σας ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη», με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντά: «Οπως έλεγα και στην τηλεόραση του Σκάι πριν από λίγο, κ. Πορτοσάλτε». Οσο πίσω και αν ανατρέξει κάποιος, δύσκολα θα μπορέσει να θυμηθεί πρωθυπουργό να δίνει δύο συνεντεύξεις στον ίδιο σταθμό την ίδια μέρα, ακόμα κι αν το εκδοτικό συγκρότημα ήταν το πλέον φιλικό στον ίδιο.

Ομως, όπως φαίνεται, η υπόθεση Μητσοτάκη και Σκάι είναι οικογενειακή και γεμάτη αγάπη, κάτι που κάνει τον πρωθυπουργό να ξεχνάει τους τύπους και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τη θεσμική του θέση. Ελπίζουμε τάχιστα και ο Αρης Πορτοσάλτε να πάει στο Μαξίμου και να τραβήξει μια φωτογραφία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη… είναι κρίμα αυτό το προνόμιο να το έχει μόνο ο ∆ημήτρης Οικονόμου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This