Λαμπερή πρεμιέρα στις Κάννες έκανε χθες η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου

Must Read

Η νέα ιδιόμορφη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου με τίτλο «Kinds of Kindness» με πρωταγωνίστρια την Έμμα Στόουν έκανε χθες παγκόσμια πρεμιέρα χθες, Παρασκευή, στο 77ο Φεστιβάλ των Καννών.

Δείτε φωτογραφίες:

Στο κόκκινο χαλί περπάτησε ο γνωστός σκηνοθέτης και η «μούσα» του μαζί με τους υπόλοιπους ηθοποιούς της ταινίας, όπως τον Γουίλιαμ Νταφόε και τον Τζο Άλγουιν.

Η ταινία «ξεδιπλώνεται» σε τρία μέρη και αφορά έναν άνδρα που προσπαθεί να πάρει πίσω τον έλεγχο της ζωής του, έναν αστυνομικό που ανησυχεί επειδή η εξαφανισμένη γυναίκα του έχει επιστρέψει τελείως διαφορετική και μία αποφασισμένη γυναίκα που ψάχνει να βρει έναν άνθρωπο με ειδικές ικανότητες για να γίνει πνευματικός ηγέτης.

Το πρωτότυπο σενάριο γράφτηκε από τον Γιώργο Λάνθιμο και τον Ευθύμη Φιλίππου και σηματοδοτεί την τέταρτη συνεργασία τους, ενώ είναι η πέμπτη φορά που συνεργάζεται με τη βραβευμένη ηθοποιό Έμα Στόουν.

Δείτε βίντεο από τις Κάννες:

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

Δείτε επίσης:

Ανοίγει τις πύλες το 77ο Φεστιβάλ Καννών – Έτοιμος να γράψει Ιστορία ο Λάνθιμος

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This