Δημοσκόπηση: Να ακυρωθεί ή όχι η Συμφωνία των Πρεσπών;

Must Read

Η ευθεία αμφισβήτηση της βασικής παραμέτρου της Συμφωνίας των Πρεσπών, δηλαδή του ονόματος, από τη νέα κυβέρνηση των Σκοπίων, προκαλεί σφοδρές αντιδράσεις και αντιπαραθέσεις. Οι φωνές που απαιτούν από την κυβέρνηση να ακυρώσει την Συμφωνία των Πρεσπών και τα παράγωγα της, ακούγονται πλέον έντονα.

Εσείς τι πιστεύετε;

Σημείωση: Μπορείτε να ψηφίσετε μόνο μία φορά. Το σύστημα για λόγους ασφάλειας σας επιτρέπει μόνο μία ψήφο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Είναι τουλάχιστον ανίδεοι, όσοι ισχυρίζονται ότι για την ανθελληνική και προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, φταίει μόνον ο Τσίπρας και το ασκέρι του! Φταίνε, μαζί του, το ΙΔΙΟ και όσοι δεν ΠΑΛΕΨΑΝ αληθινά για να την αποτρέψουν! Φταίει το ίδιο ή και παραπάνω, ο δικτάτορας Μητσοτάκης, αφού μας κορόιδευε τότε ότι τάχα εναντιώνεται, για να αποδειχθεί ότι λάτρευε τη συμφωνία περισσότερο από ό,τι ο Τσίπρας. Μα, έχουμε τρελαθεί; Οι Σκοπιανοί είναι είτε Βούλγαροι, είτε εκβουλγαρισμένοι Έλληνες και μιλούν ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ! Ανοίξτε την αυτόματη μετάφραση της Google και δείτε πώς λένε τα ίδια πράγματα στα βουλγαρικά και στα «ψευδομακεντόντσι». Πιο πολλές διαφορές έχουν τα ελληνικά του Πόντου και της Κύπρου από τα ελληνικά της Αθήνας, παρά τα βουλγαρικά των Σκοπίων από αυτά της Σόφιας. Ποια «μακεδονική» γλώσσα τους αναγνωρίσαμε, μωρέ; Εμείς φταίμε για όλα τα δεινά μας! Εμείς, οι επιλογές και η αδιαφορία μας! Απολαύστε τώρα την τρέλα Μητσοτάκη που επιβάλλει πρόστιμο έως και 54.000 € σε όποιον δεν καθάρισε καλά το οικόπεδό του, αλλά ΔΕΝ έβαλε ποτέ φωτιά στη χώρα, όταν την ίδια στιγμή στον συλληφθέντα ΕΜΠΡΗΣΤΗ επιβάλλει πρόστιμο από 500 ψωροευρώ έως 1.000. Τι λέτε; Αγαπάει τα δάση; Αγαπάει τη Μακεδονία; Την ΕΛΛΑΔΑ;

  2. Αυτό το ξόανο η ακριβοπληρωμένη που δεν αξίζει τίποτα, η γλάστρα Μαρία Μπακοδήμου, είχε αποκαλέσει δημόσια τα Σκόπια σε Μακεδονία από την κρατική Ελληνική τηλεόραση, πριν από δέκα οκτώ χρόνια. Από εκεί και πέρα όταν έχουμε Έλληνες προδότες, τι να περιμένει κανείς για την Μακεδονία που την εκτέλεσαν τα δυο γουρούνια. Ο Τσίπρας με τον Κοτζιά.

  3. Η συμφωνία των Πρεσπών είναι κατάπτυστη, προδοτική, ανθελληνική και πρέπει να πάει στον κάδο με τα σκουπίδια.

  4. Η όλη υπόθεση και πίεση προς την Ελλάδα ήταν με σκοπό να μπουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ και να φαγωθεί έτσι ένα πιόνι στο σκάκι Δύσης – Ρωσίας. Τώρα, το VMRO υπαναχωρεί από τη συμφωνία, με υποκίνηση της Ρωσίας (προφανώς), η οποία προσπαθεί να ξαναβάλει με αυτόν τον τρόπο το πιόνι στη σκακιέρα. Στη συμφωνία δεν περιλαμβάνονται δικλείδες ασφαλείας στην περίπτωση που κάποιο μέλος την παραβιάσει. Και τι να περιλαμβάνεται δηλαδή; Να … αποβληθούν τα Σκόπια από το ΝΑΤΟ; Αστεία πράγματα. Το θέμα ήταν να μην μπουν. Άπαξ και μπήκαν, δεν τους βγάζουν με τίποτα. Το τελευταίο ανάχωμα είναι η είσοδος του κρατιδίου στην ΕΕ, για το οποίο πάλι πιέσεις θα δεχτεί κυρίως η Ελλάδα.
    Υ.Γ. Δεν σας κάνει εντύπωση που για τις τελευταίες εξελίξεις ο … μακεδονομάχος Σαμαράς δεν έχει βγάλει άχνα;;;

  5. Ακυρωθεί δεν ακυρωθεί ,αυτοί οι υπάνθρωποι ” Μακεδονία” ονομάζονταν και πριν ,έτσι τους αποκαλούσαν και σε διοργανώσεις,” Μακεδονία” λένε και τώρα…Τα προδοτικά λάθη έγιναν το 90′ ..
    Βέτο στην ενταξή τους στην Ε.Ε. ( μόρφωμα πλέον κρατών) και βλέπουμε…

    • Εμείς την ονομάζαμε Σκόπια,την πρωτεύουσα της χώρας την κάναμε χώρα ,δηλαδή: από ποια χώρα είσαι?Από Θεσσαλονίκη
      Όλοι την γνώριζαν Μακεδονία ,εν συντομία του fyrom Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας.

  6. Απόλυτη ντροπή. Οι μισοί θέλουν να τηρηθεί. Τόσο λοβοτομημένοι. Ακύρωση και Βαρδαρία. Το 1989, 150 χώρες είχαν αναγνωρίσει την τότε Ανατολική Γερμανία. ΜΟΝΟ η Δυτική Γερμανία δεν την είχε αναγνωρίσει. Το 1990 Ανατολική Γερμανία δεν υπήρχε.

    • Ναι, αλλά η Δ. Γερμανία Δ Ε Ν την ανεγνώρισε ποτέ! Δεν βλέπεις την διαφορά; Διάβασε το σχόλιό μου 19.05.2024 • 13:03 στις 13:03 και θα καταλάβεις.

  7. Η ακύρωση είναι άνευ νοήματος, αφού οι Σκοπιανοί πήραν από την Ελλάδα αυτό που ήθελαν, ήτοι την αναγνώριση τού “μακεδονισμού” των. Αυτό που πρέπει να γίνει, αλλά δεν κάνει η παρούσα κυβέρνηση, είναι να βάζει συνεχώς βέτο στην ευρωπαϊκή πορεία τού μορφώματος, μέχρι να τηρήσει και το τελευταίο γράμμα τής ΣτΠ.

    • Πολύυυυυ σωστός! Προείπες ότι θάλεγα. Δηλ να τούς “αστυνομεύουμε” τρόπον τινά γιά όταν δεν τηρούν αυστηρά σύμφωνα με την συμφωνία. Π.χ όταν κάποιος/α, κάτι, δεν λέει ΒΟΡΕΙΑ Μ., να πέφτει “πέλεκης” , τρόπον τινά, από το ΥΠΕΞ, γιά την παρανομία, ούτως ώστε, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ “εκμάθησης”, όλα τα μικρά πού τώρα μεγάλωσαν, να λένε ΒΟΡΕΙΑ Μ. χωρίς ενδοιασμό και ντροπή!!!

  8. Ας μπει μπροστά ο Μητσοτάκης, να ακυρώσει τη συμφωνία και να μας πει πως θα λέγονται; Θέλετε 99, θέλετε 117, θέλετε 133 χώρες είχαν συνάψει διμερείς συμφωνίες και αναγνώριζαν Μακεδονία (το ξεπούλημα του Εθνάρχη και του Σαμαρά) μεταξύ των οποίων USA, Αγγλία, Ρωσία, Κίνα, Τουρκία, Καναδάς, Αυστρία, Ισραήλ, Ουκρανία (η σωστή πλευρά της ιστορίας μη ξεχνάμε) και δεκάδες άλλοι. Ο κόσμος το χει τούμπανο κι εμείς (οι ψωροπερήφανοι) κρυφό καμάρι

    • Πολύυυυυ σωστός! Προείπες ότι θάλεγα. Δηλ να τούς “αστυνομεύουμε” τρόπον τινά γιά όταν δεν τηρούν αυστηρά σύμφωνα με την συμφωνία. Π.χ όταν κάποιος/α, κάτι, δεν λέει ΒΟΡΕΙΑ Μ., να πέφτει “πέλεκης” , τρόπον τινά, από το ΥΠΕΞ, γιά την παρανομία, ούτως ώστε, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ “εκμάθησης”, όλα τα μικρά πού τώρα μεγάλωσαν, να λένε ΒΟΡΕΙΑ Μ. χωρίς ενδοιασμό και ντροπή!!!

    • ΕΞΥΠΝΟΙ!!! Διάβασε σχόλια και πώς λέγανε 150+++ κράτη την Βόρεια Μ. πριν την εν λόγω συμφωνία. Ευχαριστώ

  9. Καλά μας ρωτάς, όμως οι πολιτικοί μας ποτέ δε μας ρώτησαν. Και τη μια φορά που έγινε δημοψήφισμα για τα μνημόνια, δεν έλαβαν υπόψιν το αποτέλεσμα… Ο λαός όμως είναι σοφός και αν κάνει λάθη, ξέρει να τα διορθώνει αργά ή γρήγορα…

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This